Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Selam. Napoleon’un çevirisi güzel mi acaba?

Bana sormamışsınız ama cevaplamak isterim. Ben çok beğendim zaten Barbaros Uzunköprü aynı yazardan da daha önce birkaç kitap çevirmişti o yüzden de tecrübeli diline.

2 Beğeni

Kendisi hakkında bilgi bulamadım da. Kronikten çıkan şeyleri bu yüzden alamıyorum. Başka bir baktığım kitabı hala lisansta okuyan birine çevirtmişlerdi de. Neyse, teşekkür ederim. Size güveniyorum bay Mozart!!!

1 Beğeni

Merhaba Zeek,
İşKültür Beyazlı Kadın romanının çevirisini çok merak ediyorum, çevirisini inceleyebildin mi, Can yayinlarinin Beyazli Kadin çevirisiyle kiyaslayabilme fırsatın oldu mu, bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.

1 Beğeni

İncelemek isteyenler için Beyazlı Kadın kitabının ilk 2 sayfalarını buradan paylaşayım;

Orijinal

İş Kültür

Can

Ben bu edisyondaki illüstrasyonları kullanan bir baskı görmek isterdim;

5 Beğeni

Hay Allah razı olsun senden Sevgili Alldierre, imdadıma yetiştin, bundan daha güzel bir yardım olamazdı, sayende kararsızlığımın üstesinden gelebileceğim …

1 Beğeni

Keske Altin Kitaplar’i da ekleseydiniz.

Maalesef bir fikrim yok.Aldım kitaplığa attım direk :joy: Alladierre güzel bir karşılaştırma atmış. Ben İş Kültür tercih ediyorum klasiklerde.

1 Beğeni

Maalesef elimde fiziki veya tarama olarak mevcut değil.

1 Beğeni

Tüm kitaplara hükmedecek kitabı aldım, artık kitaplıkla o uğraşsın dursun, temizlesin banane. İş hükmediyorum demekle olmuyor, çalışsın biraz :slightly_smiling_face:

24 Beğeni

Kidega’da YKY yüzde elli indirimdeydi oradan satın aldım.

26 Beğeni

Kitapları Kidegadan aldım. Hasarsız bir şekilde beş günde elime ulaştı. Açıkçası hız dışında memnun kaldım ki bu hız konusuda kitaplar diğer yerlere nazaran daha uygun olunca gözardı edilebilir.

19 Beğeni

5 gün Kidega’ya göre harika bir hız. Ben sipariş vereli 10 gün oldu, daha sipariş hazırlanıyor durumuna bile geçilmedi.

2 Beğeni

Amazon ve d&r

18 Beğeni

Marmara çizgi’den zamdan önceki son çıkışı yakaladım.

25 Beğeni

21 Beğeni

Malazan’dan sonra Drizzt serisini de İngilizce toparlama süreci devam ediyor. Bundan sonra isterse ithaki hepsini aynı gün bassın kuruş işlemez :slight_smile:

37 Beğeni

Kitapçılarda dikkatimi çekmişti bu seri ve alsam mı, almasam mı diye düşünürken forumda tamamlanmayan bir seri olduğunu öğrenince almamıştım. İyi ki forum var da öğrenebiliyoruz güzelce :slight_smile:

Keyifli okumalar bu arada :slight_smile:

2 Beğeni

Teşekkürler hocam. 1-13 ve 20-23’ü 5 senede zar zor bastılar, 14-19’u 2 senedir yok, cevap vermiyorlar da. Ben gayet beğenerek 11’e kadar gelip bu yüzden bırakmıştım, malazan sonrası devam edeceğim.

Edit: bu arada seri 38 kitap :slight_smile:

6 Beğeni

@Erdo Kitap geldi.

Köpekbalığı Metinleri @periyodiknesriyat tavsiyesi.

Bu da özel baskı ile boyut farkı. Boyut harici kağıt farkı da var ama özel baskıyı okumak isteyenler için güzel bir alternatif olmuş.

33 Beğeni