Ben de almadım bu kitabı.
Benim alasım var ama kutulu versiyon varken gerek var mı bilemedim.
Kızılay İş Bankası Kültür Yayınları mağazası mı ?
Evet hocam. Tam üstüne bastınız ![]()
![]()
Babam İş Bankası emeklisi olduğu için ona %40 indirim uyguluyorlar almak istediğim kitap olursa ona aldırıyorum fiziksel olarak.
Ne güzel. Bende genelde yeni çıkan modernleri ve Hay’lardan hoşuma giden olursa çıkar çıkmaz almaya gelirim. Alışkanlık oldu artık
Hocam tek görsele hayatımda en fazla sahip olmak istediğim iki kitabı da nasıl sığdırdınız :: (Rekin Teksoy’un Sinema Tarihi, Dünya Sinema Tarihi)
Paralel evrende yerinize gecmis olabilirim: ) isin ilginc tarafi ben de bu kitaplardan sonra sinema kitabi almayi biraktim. Su cilalanmis kuse kitaplar bile sig gelmeye basladi. Ozellikle sessiz donem icin.
YKY’nin üç ciltten oluşan 100. Yılında Cumhuriyet’in Popüler Kültür Haritası serisini aldım. İkinci kitap İdefix, diğer iki kitap Kidega’dan. Fiyatlar piyasaya göre uygundu. YKY gerçekten çok iyi bir baskı yapmış. 21.6x27.3 cm boyutlarında oldukça büyük ciltler. Kuşe kâğıda basılmış. Kâğıt ve cilt kalitesi çok iyi.
Yalnız şöyle bir durum oldu; sipariş verirken birinci cildin karton kapaklı olduğuna dikkat etmemişim. Geldiğinde fark ettim. Ama zaten ciltlisi stoklarda yok. YKY’nin kendi sitesinde bile yok. Sadece Nadir’de rastladım, fiyatlar uçuk tabii. İlk cildi 160, ikinciyi 180 üçüncüyü 200’e aldım. Seriyi @alper önermişti. İyi ki önermiş.
@alper sence ilk kitap ciltli tekrar basılır mı veya başka bir sitede bulmak mümkün mü? Yoksa karton kapaklıyla yetineyim mi ![]()
Not: Özellikle ciltli olan iki kitap şeffaf ambalajlı olmasına rağmen köşelerden ufak hasar almış. Muhtemelen depoda görmüştür bu hasarı.
Nirvanaya ermişsiniz hocam. Günün birinde ben de bu ikisini alıp huzur içinde hayata gözlerimi yumayacağıma inanıyorum ![]()
Muhtemelen basılmaz. YKY bu tarz kitaplarının ilk baskılarını ciltli yapıyor sonraki baskıları karton kapak yapıyor.
Artık 2 ve 3 'ü de ciltli bulmak zor olabilir.
2 ve 3. cilt de yeni baskılarını 2-3 gün önce karton kapak olarak yaptılar.
Karton kapakların liste fiyatı da şu oldu.

Gozlerinizi kitaplara yumun:) kitaplara dair bir bug: Rekin Hoca Jaws bolumunde kopekbaligi yerine balina ibaresini kullanmis. Ya Orca’ya gitmis kafasi, ya editorun gitmis veya gormemisler.
Oo karton kapaklı yeni baskıların fiyatı uçmuş. Ciltlilerin fiyatı uygunmuş demek ki. O zaman bu şekilde kabullenmek en mantıklısı galiba?
İlgini çekiyorsa şunu da kaçırma, muhtemelen bu da ikinci baskıyı karton kapak ve biraz daha küçük ebat yapar.
Ben Kidega indiriminden aldım, hafta sonuna kadar gelir herhalde.
Evet, bu kitap da radarımda.