Bir ara moralim bozuldu. Geziyoruz geziyoruz eller ufaklığin kitaplarla doluyor Listemdeki hiçbir kitaba uygun indirim bulamıyorun. Son umudum Kronikti çok şükür yanıltmadı beni ve eve moralli döndüm
Alışmaları için en iyisi bence yaşını bilmiyorum ama mutlaka ona göre çizgi romanlar vardır onları öneririm.
Mutlu dönmene sevindim Bakalım bizim burada nasıl indirimler olacak
Daha yeni 1.sınıfa gidiyor, resimli masal kitapları falan aldım, okununca seviyor ama okumayı da sevdirmeye çalışacağım. İyice bir alfabeyi söksünde, senin önerini de yaparım yeter ki sevsin
Hocam şöyle söyliyeyim mesela Delidolu standında kitaplar genelde amazon fiyatı ile aynıydı ama toplu alıma indirim sormadım.
Pegasus’ta 3 kitaba %45, 4 kitap ve üstüne %50 yaptılar.
Bazı standlarda ise internet fiyatından bile daha pahalıydı.
Öyle eski fuarlar gibi iyi indirimler yok maalesef.
Çektiğim bir kaç kareyide paylaşayım.
@yates232 hocam ufak bi İzmir buluşması mı yapsak acaba?
Bende Göztepe tarafındayım. Bizim bu taraflarda birileri daha vardı ama şu an net olarak hatırlayamadım.
Sanırım @Blackheart Pegasus fiyatları için sormak istedi. Trendyolda fiyatları anlayamıyoruz indirimli fiyat mı yoksa etiket fiyatı diye. Siz bu dört kitaba toplamda ne kadar ödediniz?
Dönem dönem indirimsiz fiyat koyup, Trendyol kampanya zamanlarında %35-40 indirimle 3 al 2 öde 4 al 3 öde benzeri birleştiriyorlar. Bakalım bir şeyler denk getirip alacağız artık.
@Blackheart ve @Erdal_01 hocalarım fişi çöpe atmıştım gittim karıştırdım ama bulamadım.
4 değil 5 kitap almıştım bir tanede ufaklığın kitabı var onu paylaşmamıştım.
Akşam fişe baktığımda aklımda kalanları aktarayım ama maalesef kalem kalem hatırlamıyorum.
Toplamda 3094 olarak hesaplayıp altta iskonto olarak 1547 yazıyordu.
Bu bile yeterli bizim için teşekkür ediyorum. Trendyol mağazası %20 ya da @alper in dediği gibi %25 civarı indirimli o zaman. %50 buldukça yavaş yavaş alırız kitapları artık.
Teşekkür ederim hocam.
İnşallah tez zamanda güzel bir indirim gelirde herkes bir an ön e alıp okur.
Zaten önümüzde kara cuma indirimleri falan var o aralarda bir şeyler yaparlar muhtemelen.
Amazon’un 200/80 indirimini kullanarak birkaç defada aldığım İblis Döngüsü serisi. Bazı kitaplar hasarlı geldiği için değişime gönderdim, yenisi geldi falan derken ancak bugün paylaşabildim. Seriyi oldukça uyguna aldım diyebilirim.
Liste fiyatı 500 diyerekten bende Witcher da geriye sarmıştım.
Kapak bana şöyle çağrışım yaptı.
Kurt - Geralt
İlk Kırlangıç diye düşündüm, bu kitabın zaman dilimi Son Dİlek sonrası Ciri olmamalı. Muhtemelen Yenefer nedeniyle Kuzgun olabilir.
Ücüncü ise Lytta Neyd nedeniyle Mercan mı?
Bilemedim.
250-300 yine verilir de 600-700 çok para. Ne zaman alışırız bu fiyatlara bilmiyorum. Çizgi roman fiyatlarına daha alışamadım ben. O yüzden Wunderwaffen 4-5 ciltlerini hala almadım, sanırım almayacağım da