Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

O zaman bir tane de 99’luk tesbih al, kargo beklerken tesbih çekip "sabır sabır sabır " dersin. :slight_smile:

2 Beğeni

:joy:

Fiyatlar böyle giderse mecbur strese katlanacağım zaten :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Ama tesbihi unutma en azından sabırdan kar edersin :smile::smile::smile:

2 Beğeni

İzKitap ikinci gün hasılatı;

Bu arada Disk Dünya serisi biriktirenler, fiyatlar Amazondan iyi şuan standta.

30 Beğeni

Kötü Kan’ı alan varsa baskı kalitesi nasıl acaba ? Payşabilir misiniz?

1 Beğeni

Nedendir bilmiyorum ama kargo beklerken hiçbir zaman stres yaşamadım :grinning:. Bazen uzun süre gelmediğinde (2 hafta falan) kızıyorum ama stres yok :slight_smile:. Bunu aşmalısın. Alper’in dediği gibi 1 kitap yerine 2 kitap alırsın.

2 Beğeni

Ben max 2 gün bekledim çok çok ama niyese stres yapıyorum kendime :joy:

2 Beğeni

Gwent’te sırayla Geralt’s Coin, Ciri’s Coin, Yennefer’s Coin adında bunlar var. Tur kimdeyse onun coini gözüküyor. Kurt ve kırlangıç tamam da Yennefer’a neden bu simgeyi seçmişler ben de bilmiyorum. Dizide de bu simge mi kullanılıyordu? İlk sezondan sonra devam etmediğim için hatırlayamadım.

5 Beğeni

Dizi değil de oyunlarla bağlantı var.

Yen gümüş broş ve takılar kullanıyordu, o simge acaba boynuna taktığı takı mı ?

Kidabın zaman dilimi nedeniyle Ciri kapakta olmamalı diye düşündüm ama neyse okuyunca net fikir edineceğiz.

2 Beğeni

Tüyap 40. İstanbul Kitap Fuarı’ndan aldıklarım. İBB Yayınları baya uyguna geliyor. Türk Tarih Kurumu da bence ucuzdu. Bir iki dikkatimi çekenler oldu. Onların internet fiyatına bakmadan aldım.

dc9842e170c235ec44937b5afb3e6867bbd91531_2_666x500

25 Beğeni

Kemal Tahir - Yorgun Savaşçı

Paulo Coelho - Veronika Ölmek İstiyor
Moliere - Cimri
Hüseyin Rahmi Gürpınar - Kuyruklu Yıldız Altında Bir İzdivaç
Alexandre Dumas - Siyah Lale

13 Beğeni

Doğu Anadolu’da erken dönem Türk izleri kitabından konu maddeleri sayfasının içeriğini paylaşabilirseniz çok sevinirim.

1 Beğeni

İçeriği ve ortalardan bir kaç sayfa paylaşıp sizi etiketledim. :+1:

1 Beğeni

12 Beğeni

25 Beğeni

Kitapyurdu

30 Beğeni

Can Yayınları kendi sitesinden…

27 Beğeni

“Yabancı” kitap evinin bazı klasikleri ciltli olarak ve indirimliydi aldım okuyorum. Evet! Minnoş seçimler yaptım bu ara buna ihtiyacım vardı :grin:

20 Beğeni

Sonunda Wolfgang Schorlau serisini tamamladım. Kitapları Amazon ve İdefix’ten karışık topladım yine. Kodlarla birlikte nispeten uygun fiyata geldi kitaplar. Bir kitabı aylar önce almıştım onu buraya eklemedim.
Schorlau ağırlıklı olarak siyasi polisiye yazıyor. Bir veya birkaç cinayet etrafında dönen ama bazı kurumlara da sıçramış suç romanları. Çeşitli kurumlardaki çürüme ve yozlaşmayı gözler önüne seriyor.

32 Beğeni

Kitapyurdu’nda indirim çeki vardı. Değerlendireyim dedim.

21 Beğeni