İzkitaptan alınanlar. Alfa ve ithaki %40 indirimli. Türk tarih kurumu 3 kitap 180 TL. İşin kötü tarafı ücretini ödemeye çalışınca yanımda banka kartımın olmadığını farkettim evde unutmuşum
İlk Ulysses okumamı Nevzat Erkmen çevirisi ve sözlüğü ile yaptım, ikinci okumamı merak ettiğim Armağan Ekici çevirisi ile yapayım dedim. İngilizce ilk tercihim bu baskı oldu ancak farklı baskılar da alabilirim diye düşünüyorum.
Sylvia
Bende de Nevzat Erkmen çevirisi var, sözlük gerekli mi okumak için? Yardımcı oldu mu?
Sözlük gerekli değil ancak daha fazla fikir sahibi olabilmek adına yararlı.
Taşınma arasında yine de bit şekilde fuara gittim. Aslında çizgi roman ve manga için gitmiştim onlardan da en uygunu What If seriisi oldu. Biraz pazarlıkla 200 Tl ye geldi. Kitaplardan birisi 25 TL kısmında idi Maya da, diğeri de zaten internette 65-68 arası idi 70 dediler aldım
İstediğim gibi bir okuma günlüğü bulamadığım için kendim bir okuma günlüğü tasarladım ama ciltli ve güzel olarak kendime bir adet nasıl bastırıcam bilmiyorum. Amazon kitaplarınızı basıyor diyorlar ama bunu da basar mı acaba? Yada ciltli defter formatında basabilecek bir yer biliyormusunuz ?
Amazon Print on Demand servisini Türkiye’de sunmuyor.
Hasarlı gelen kitap için talepte bulunursanız yardımcı oluyorlar, bilginiz olsun.
Teşekkürler…biliyorum ama değiştirmeyeceğim göründüğü kadar kötü değil…zaten 280 e aldım büyük ihtimalle ondan ucuzladı birden.saolun
Bunları da yeni aldım

Ben global olarak bu hizmeti veriyor sanıyordum ama şaşırmadım neyse artık minimum 50 adet basmak istiyor çoğu matbaa bende bir tane istiyorum diye neden 50 adet bastırayım, bastıramicam herhalde.
İyi akşamlar herkese
Sus Barbatus! 3 Amazon’dan diğerleri de Hepsiburada
Birden fazla alışverişimiz nedeniyle chip para gelmişti. Çok iyi oldu.
Sus Barbatus! 3 /58₺ chip para
Malazan-4 /430₺ chip para ve hepsipay
Mesleğim Yazarlık /17,50₺ hepsipay
Gelelim önemli sorulara Malazan etkinliği olacak mı? Olursa ne zaman olur? Ona göre başlayacağım.
Bu arada İthaki’den sadece Malazan serisini almaya karar vermiştim son olaylardan sonra. Boykotla ilgili bir gelişme olursa diğer kitapları da alabilirim belki ama zor görünüyor. Malazan bir seri olduğu için merakımdan dolayı almak ve okumak istedim. Niye açıklama yapıyorum bilmiyorum Neyse, iyi forumlar
Ben boykotu bırakacağım herhalde. Çünkü ben boykotu eski çalışanlar için veriyordum ama eski çalışanların bu konuda bir bilgi verdikleri ettikleri yok. En azından ben görmüyorum.
Malazan 4’ün ve diğer kitapların hayırlı olsun. İçinden çıkan kartın görüntüsünü ve varsa başka sürprizleri de gösterir misin? Spoiler içine alarak paylaşabilirsin belki görmek istemeyenler olur.
Ben kartları instagram paylaşımında gördüm. Spoilerlık bir şey yok.
Aslında var da onun Spoiler olduğunu anlamak için kitapları okumak gerekiyor. Kitapları okuyana da Spoiler olmuyor.
Kartları ben de gördüm de benim merak ettiğim başka bir şey var mıydı? Haritalara daha çok coşuyorum ben. Şimdi burası neresiydi, buraya nereden girerler falan diye kafamda hayal etmesini çok seviyorum. ASOİAF’da da yapıyordum bunu WoT’da da. Bilmiyorum kendimi mi gazlıyorum acaba ama daha çok keyif alıyorum.
ASOIAF’da bir kale vardı etrafı bataklık, dolayısıyla kuşatması çok zordu. Buraya nasıl saldırırlar, nasıl düşer bu kale diye oturup düşünmesi felaket keyif veriyor bana.
Görselde kartlardan başka bir şey yoktu. Zaten kartlar harici sanırım bir harita verdiler başka da bir şey yoktu. Umarım sürprizler vardır ama hiç sanmıyorum.