Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Puertolas’ın kitabı çok eğlenceli baya gülmüştüm okurken, keyifli okumalar :upside_down_face:

2 Beğeni

Frank Herbert - Dune Sapkınları

Harper Lee - Bülbülü Öldürmek

8 Beğeni

İzkitap Fuar hasılatı.
Türk tarih kurumunun fiyatları gerçekten şaka gibi evde biriken kitaplarım olmasa daha fazla alırdım.

18 Beğeni

Amazon

29 Beğeni

31 Beğeni

19 Beğeni

Bu ay aldıklarım. Artık aldıklarım kitaplığa sığmamaya başladı :smiling_face_with_tear:

Jack London’ un bu kitabı çok övülüyor her yerde görüp üstüne bir arkadaşım da okumaya başladıktan bir süre sonra sen çok seversin deyince alayım dediğim kitaplardan.
Özellikle bu ay sevdiğim yazarlardan Sabahattin Ali’ nin Değirmen kitabını da çok severek okudum. Diğer kitaplarını alıp okumaya devam ediyorum.
Halil Cİbran’ ın yanılmıyorsam 6-7 kitabını okumuştum daha önce bu kitabını da severek okuyacağımı düşünüyorum.
Gece Yarısı Kütüphanesi’ ni önceden çok severek okumuştum elimde yoktu. Bazı yerlerde şişirilmiş bir kişisel gelişim-fantastik karması vb. yorumlar okusam da bence güzeldi.
Felsefe seven birisi olarak az çok bir şeyler öğreneyim diye dakikalar içinde serisinden felsefe kitabını da aldım.
Tezer Özlü sıklıkla adını duyduğum bir yazar. Yazdıkları bir tık depresifmiş hatta yazara “Gamlı Prenses” dendiğini de duydum. Bu tarz kitapları çok sevdiğim için onu da alayım dedim.
Kafka, Shakespeare ve Dostoyevski’ ler ise Oğuz Atay okumaya başlangıcın ilk adımı gibi. Her ne kadar Korkuyu Beklerken kitabını okumuş olsam da YouTube’ da Alıntılarla Yaşıyorum kanalının önerdiği şekilde bu yazarı güzelce anlayabilmek için öncesinde önerdiği kitapları okuyayım diye düşündüm.

Sonuç olarak kitaplığım doldu ve evde kitapları sıkıştıracak pek bir yer de kalmadı. Bunlar hep rıhtım etkisi işte :laughing:

14 Beğeni

Yine İdefix ve Amazon’dan ortaya karışık. Kitapların birkaç tanesi hasarlı geldiği için değişime göndermiştim. Pegasus’tan 4 adet polisiye aldım. Jason Goodwin’in kitapları Osmanlı döneminde geçen polisiyeler olarak tanıtılmış, ilgimi çekti. Oldukça uygun fiyata aldığım son Pegasus polisiyeleri olabilir :grinning:.

Maj Sjöwall&Per Wahlöö ikilisinin yazdığı Martin Beck serisinin son iki kitabı kalmıştı almadığım, stoklara girince onları da alıp seriyi tamamladım. Siparişteki tek kurgu dışı kitap olan Dinsel Efsanelerin Kökeni’ne biraz baktım, gayet iyi bir kitaba benziyor. Amazon’un 200/80 indirimiyle fiyatı uygun geldi.

23 Beğeni

Asla bir büyücüye güvenme xd @Abraxas

20 Beğeni

9 adet gönderi şu konuya taşındı: Rıhtım Kamarası

Amazon

Kitapyurdu

21 Beğeni

@MelihAntepli Kaçamadık hanımdan :slight_smile: fuarda yakalandık harry potter a YKY standında. Yanında ekstrasıyla patladı bana :slight_smile:
@alper ve @Leingrad a Bilim İnsanları için teşekkür ederim. Okumaya başladım. Resimlerle desteklenmesi çok iyi olmuş.
Kitaplar Amazondan…Fuara göre baya uyguna geldi.

25 Beğeni

Sihirli Almanak fuarda ne kadardı acaba? Ben Ankara Kitap Fuarını beklemeyi düşünüyordum almak için ama eğer iyi bir indirim yoksa internetten alayım.

1 Beğeni

770 dediler bize indirimli hali. Ben amazondan 655 e aldım.

2 Beğeni

İzmir fuarı alışverişim
İthaki 2 senedir fuarda %25 indirim yaparak bildiğin dalga geçiyor. Gereklişeyler internete göre 3-5 tl de olsa daha uygundu

22 Beğeni

Kardeşimin hediyeleri.

Arkadaşımın hediyeleri.

Sahaftan altı kitap karşılığı aldığım Fakir Baykurt kitabı. Kapağına bayıldım. Şimdiki baskıların kapakları berbat.

25 Beğeni

15 Beğeni

Arkadaşlar 10 yıl somunda the walking dead çizgi roman serisi bitti almadan önce bakmak isterseniz video bırakıyorum

The walking dead video

10 Beğeni

23 Beğeni

Fiyatlardan çok Murathan Mungan için fuara gitmiştim. :smile::smiling_face_with_tear:Fiyatlar internetteki indirimsiz hallerine yakındı ama yine de o kadar gitmişken eksik ne varsa alalım dedik. Clive Barkerlara çok sevindik. Delidolu kitap da bizimle samimi bir şekilde ilgilendi. Neyse… yayında ve emeği geçen herkese teşekkürler.

36 Beğeni