Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Merhaba.
Amazon üzerinden sipariş ettiğim kitaplar elime ulaştı fakat bir konuda çok canım sıkıldı. Kralların Yolu ikinci cildin arkasında bandrol yoktu. Korsan olabilir mi?

2 Beğeni

En üstteki kitaplar Kitapyurdu puanlarıyla ücretsiz geldi, soldakiler Nadirkitap, sağdakiler Amazon (60 kupon.)

Arka fondaysa iki olağan şüpheliden biri durmakta.

Efsaneler kitabında çok hoş bir ekslibris çıktı acaba içimizden biri mi?

18 Beğeni

Bazen basım kaynaklı da eksik olabiliyor. İçiniz rahat etsin istiyorsanız amazondan ücretsiz değişim talep edebilirsiniz. Amazon bu yönden çok iyi.

Ben BKK serisinin ilknoktadan aldığım kitaplarında da aynı sorun ile karşılaşmıştım. Cevap olarak orijinaldir diye cevap geldi sadece😊

2 Beğeni

Değişim zor ama teşekkür ederim, umarım orjinaldir. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

60/150 Amazon koduyla bayağı uyguna geldi.

12 Beğeni

Kitapları satın alıyorum ama iş ve çocuklardan dolayı çok okuyamıyorum. Ama günün sonunda kitap satın almak her şekilde beni mutlu ediyor.

28 Beğeni

Amazon

20 Beğeni

Çok uzun zaman sonra Amazon alışverişim :smiling_face_with_tear:

24 Beğeni

Epeydir radarımdaydı, bugüne kısmetmiş :slight_smile:

16 Beğeni

Hocam bunu fiziksel mağazadan aldım derseniz kalbim durur…

2 Beğeni

Alıştıra alıştıra diyeyim :joy:

4 Beğeni

Bir neslin kalan son temsilcisi olarak senin gurur duyuyoruz :rofl::rofl::rofl:

3 Beğeni

Siz ucuza alabilin diye ben fiziksel mağazadan alıyorum :joy:

4 Beğeni

Gitti paralar… :scream_cat::scream_cat::scream_cat::skull_and_crossbones::skull_and_crossbones::skull_and_crossbones:

2 Beğeni

Buna değer gibi yani umarım :sweat_smile: Böyle araştırma daha önce hiç karşıma çıkmamıştı. Bakalım epeydir merak edip duruyordum. Okuyunca burada da yorumlarım.

1 Beğeni

Vamık Volkan’ın Atatürk - Anatürk kitabını da tavsiye ederim.

4 Beğeni

Amazon tek kitapları kartondan poşette göndermeyi bıraksa keşke :confused: .

20 Beğeni

Amazon siparişim.
Sanderson ikinci cilt korsan sanırım ya :pensive:

24 Beğeni

Bandrol sorgulatıp bakabilirsiniz.

1 Beğeni

Bandrol yok arkasında. Birinci ciltte var, sorgulattım uygulamadan sorun çıkmadı. Yayınevine yazdım instagram üzerinden, boyutlarınında farklı olduğunu söyledim, farklılık olmaması gerektiğini söylediler. Üstelik satıcı Amazon olarak görünüyor. Değişim yapma imkanımda yok Türkiye’de olmadığım için…

2 Beğeni