Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Gördüm…170 olan …ben de satıştayım orada…neyse dursun şimdi…belki sonra.tşk.

2 Beğeni

Amazon ve Kitapyurdu’ndan geçen ay son aldıklarımı biriktirip paylaşayım dedim.

26 Beğeni

Bu seri 9 kitapmış. Oldum olası böyle kitapları çok severim.

1 Beğeni

Herkes en sevdiği 1-2 şehri alsın uzaklaşsın ortamdan yoksa baş edemeyiz :smiley:

1 Beğeni

Gitti kuşbaşılı kaşarlı pideler. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Migros yemek kuponlarıyla o açığı kapattım. :slight_smile:

2 Beğeni

Bitmiş, tüh. :smiley: Belki yılbaşı haftası diğer kitaplar da indirime girer.

1 Beğeni

Ucuzkitapal

19 Beğeni

Joe hart-egemenlik üçlemesi iyimi acaba ,alınır mı sizce .?

1 Beğeni

%50 indirim + site indirimi yüzünden Salon yayınlarını son siparişlerde tercih ettim fakat baskı kalitesi inanılmaz kötü tüm kitaplarının. Sorduğunuz üçlemeyi okumak için sıra hemen gelmez o yüzden cevap veremiyorum :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Tamamdır teşekkür ederim :pray:

2 Beğeni

Amazon. Bu arada Rome kitabıyla birlikte iki kitabın da arka barkod kısmından ufak tatlı bir detay göstermek istiyorum.

26 Beğeni

Son on beş günde aldığım kitaplar.

Amazon, Ucuzkitapal ve Kitapyurdu’ndan…

16 Beğeni

Merhana Leingrad,
Daha önce paylaştığın 4 roman bir arada Jules Verne kitabının bir benzerini Türkiye’de Ithaki yapmıştı. Gerçekten kaliteli ve güzel bir edisyonla üstelik…

20 Beğeni

Sahaf…

İkisi de rahat 4-5 yıldan fazladır aradığım kitaplardı. Triton Metis tarafından Türkçeleştirilmişti zaten fakat Icarus Hunt’ı buralarda bulmayı hiç mi hiç beklemiyordum. Görünce gollum gibi atladım üstüne :slight_smile:

18 Beğeni

Amazon ve Marmara Çizgi

17 Beğeni

Buraya mı yazayım yoksa Rıhtım’a mı yazayım karar veremedim. Amazon dan alınan yurt dışı ürünlerde problem çıkarsa yurt içindeki gibi gönül rahatlığı ile iade edebiliyor muyuz?

2 Beğeni

Amazon’dan.

8 Beğeni

Bir kez deneyimim oldu iade konusunda Amazon Germany ile aşırı kolay şekilde, ödediğim ithalat ücreti gibi +ücretler dahil tüm tutarın iadesini almıştım.

2 Beğeni

Yılbaşı için almayı planladığım bir kitap ile birlikte hediye siparişi vermek istiyordum. Gönderici Amazon yazıyor ama satıcı farklı. “İthalat depozitosu” yazısını görünce sormak istedim. İnşallah sıkıntı olmaz. Teşekkürederim.

1 Beğeni