Gördüm…170 olan …ben de satıştayım orada…neyse dursun şimdi…belki sonra.tşk.
Bu seri 9 kitapmış. Oldum olası böyle kitapları çok severim.
Herkes en sevdiği 1-2 şehri alsın uzaklaşsın ortamdan yoksa baş edemeyiz
Gitti kuşbaşılı kaşarlı pideler.
Migros yemek kuponlarıyla o açığı kapattım.
Bitmiş, tüh. Belki yılbaşı haftası diğer kitaplar da indirime girer.
Joe hart-egemenlik üçlemesi iyimi acaba ,alınır mı sizce .?
%50 indirim + site indirimi yüzünden Salon yayınlarını son siparişlerde tercih ettim fakat baskı kalitesi inanılmaz kötü tüm kitaplarının. Sorduğunuz üçlemeyi okumak için sıra hemen gelmez o yüzden cevap veremiyorum
Tamamdır teşekkür ederim
Amazon. Bu arada Rome kitabıyla birlikte iki kitabın da arka barkod kısmından ufak tatlı bir detay göstermek istiyorum.
Merhana Leingrad,
Daha önce paylaştığın 4 roman bir arada Jules Verne kitabının bir benzerini Türkiye’de Ithaki yapmıştı. Gerçekten kaliteli ve güzel bir edisyonla üstelik…
Sahaf…
İkisi de rahat 4-5 yıldan fazladır aradığım kitaplardı. Triton Metis tarafından Türkçeleştirilmişti zaten fakat Icarus Hunt’ı buralarda bulmayı hiç mi hiç beklemiyordum. Görünce gollum gibi atladım üstüne
Buraya mı yazayım yoksa Rıhtım’a mı yazayım karar veremedim. Amazon dan alınan yurt dışı ürünlerde problem çıkarsa yurt içindeki gibi gönül rahatlığı ile iade edebiliyor muyuz?
Bir kez deneyimim oldu iade konusunda Amazon Germany ile aşırı kolay şekilde, ödediğim ithalat ücreti gibi +ücretler dahil tüm tutarın iadesini almıştım.
Yılbaşı için almayı planladığım bir kitap ile birlikte hediye siparişi vermek istiyordum. Gönderici Amazon yazıyor ama satıcı farklı. “İthalat depozitosu” yazısını görünce sormak istedim. İnşallah sıkıntı olmaz. Teşekkürederim.