üni okuyorum ara tatilde çalışıp manga alacağım umarım şubat ortasına kadar zamlanmazda rahat alabilirim
Çok güzel görünüyorlar, eski kitapların kapakları bile bir başka, çocukluğuma döndüm… Bu arada, ‘Kimsesiz Çocuk’ iç burkan bir klasiktir…
Eski baskı şömizli kitapları, kapak resimlerini ben de çok beğenirim. Muhtemelen bu durum çocukken okuduğumuz, aldığımız kitaplardan kaynaklı.
Amazon siparişim. Aslında kitaplar geçen hafta gelmişti. Melih Günaydın’ın Sürgün Avı olumlu eleştiriler almıştı. Ben de hemen başladım okumaya. Gayet iyi gidiyor kitap.
Vietnam Savaşı’nı konu alan bir kitap araştırdım ama çok yok sanırım. Ben de Jonathan Neale’nin kitabını aldım. Umarım beğenirim.
Frank Frazetta kitapları arzu objem
Her yayınevi gold rush gibi japon klasikleri işine giriyor. En azından bunların baskısı güzel, umarım çevirisi de güzeldir. Amazon.
Tokyo Klasikleri’nin çevirisinin kötü olduğunu söylemişti bir YouTuber. Ona da kitapları satın aldığı fuar görevlisi söylemiş. Belki de çevirinin çevirisidir.
6000 yakın fiyatı gitti geldim sonra karar verdim 3 ay ödemesiz faiz yok 6 taksit falan
aldım…yeni yıla da borçlu girdik.
Merhaba Jeaherys,
Çeviri olarak Üç Silahşörler’de, Alfa ve İşKültür arasında kiyaslama yapabildin mi? Sence hangi çeviri daha güzel ?
Merhaba Fahrettin,
Kapra yayınlarının çevirisini nasıl buluyorsun, tavsiye eder misin ?
Ankara Bahçeli’de girmediğim sahaf kalmadı arkadaşımla. O da iki üç kitap aldı ben de bunları buldum. Semtten kaynaklı olacak ki fiyatlar sıfır fiyatlarına çok yakın sahaflarda bile. Kızılay-Tunalı sahafları daha uygun oluyor.