Bende Taschen’lendim.
çok güzeller…20 karakter
İyi günlerde okuyun. Kütüphane’den örnek olabilecek sayfalar gönderebilir misiniz?
Ben de birincisini almıştım ama diğerlerinin fiyatları çok uçuk diye almamıştım. Ne kadar aldınız acaba?
Aslında çok pahalı değil, normal bence bez ciltli kitaplar için. Tam hatırlamıyorum ama toplam da 1.150 lira gibi bir şey ödedim. 25 lira kargo parasıydı. İlk kitap 45 liraya geldi fiyatı çok iyiydi.
İlknokta alışverişim.
Maalesef kağıt kalitesi kötü. Biraz daha inceltirlerse tütün kağıdına basacaklar.
Bende bugün Penguen’in dükkanında elime alıp baktım, gittikçe daha çok inceliyorlar sanki sayfalar Kan bağı serinin diğer kitaplarının yanında vitaminsiz beslenmiş üvey evlat gibi kalmış hatta rafta
.
Çok teşekkür ederim
Bende aldığım her kitapta onu kıyaslıyorum hocam.
Vitaminsiz üvey evlat olması bir yana birde kitabın sırt tasarımını değiştirmeleri bu savımızı iyice destekler nitelikte olmuş.
Sanki bu kitabın diğerleriyle “Kan Bağı” yok.
Hepsiburada… Yılın son aldığım kitapları… (2) Yeni yılın Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye’sine ve Cumhuriyet’ine yakışır bir yıl olmasını diliyorum.
Mario Puzo’nun Baba kitabının kapağı mı değişmiş? Biz aldığımızda simsiyah kapak ve sırta sahipti.
Evet, yeni baskı yapınca kapağı değiştirmiş yayınevi. Eski baskıda siyah kapak üzerine yine siyah bir yazıyla Baba yazıyordu. Görsel yoktu yani.