Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Keyifli okumalar ama keşke Oğlak Yayınlarının baskısını dileseymişsiniz. Çevirmeni çok methediliyor.

3 Beğeni

Onu da kendim alırım kısmetse…

2 Beğeni

O kapağı daha çok seviyorum ben :smiley:

2 Beğeni

ilk basıldığında yani Türkiye de…kapak daha guzeldi…

2 Beğeni

Tudem %50 kampanyasıyla kartıma ölüm vuruşu yaparak eksiklerimi tamamladım.
Ocak ve Nisanda 2 yeni kitap gelecekmiş.

25 Beğeni

Kitapyurdu siparişim .:+1:t2:

19 Beğeni

Merhaba Bkmkitap siparişim geldi, kitap fiyatı yanlış listelenmiş forumdan alanlar olmuştu, isteyen şansını deneyebilir.

11 Beğeni

amazon

9 Beğeni

Amazon. yine 1 yıl kadardır peşinde olduğum bir kitaptı. 798 tl civarına (2.500 ila 3.000 tl arasında gidip geliyordu fiyatı) resmen bedavaya geldi, ancak Sandman Deluxelardaki gibi bir premium havası yok. Eskiden olan şu ciltlenmiş lombak, penguen vs albümleri minvalinde. Sayfa kalitesi vs hiç hoşuma gitmedi. Siyah beyaz olması aşırı heyecanlandırmıştı ama yakından o da hoşuma gitmedi. Takıntılı bir Sandman hayranı olarak bunu dediğime ben de şaşırıyorum ama geri iade edeceğim, değmez gerçekten kanımca. Fakat meraklısı varsa diye paylaşmak istedim.

12 Beğeni

Teşekkürler.

4 Beğeni

25 Beğeni

Amazon siparişim.

25 Beğeni

Yapı Kredi Yayınlarının yılbaşı çekilişinden kazandım :innocent:

30 Beğeni

11 Beğeni

E hani bana. :slight_smile:

Sırf bu kitap nedeniyle ben de katılmıştım çekilişe, benim kitabın da eli kulağında o zaman. :slight_smile:

2 Beğeni

Tebrikler :cherry_blossom: Kitap ben de olduğu için katılmamıştım, mükemmel bir yapıt. Birçok detayını bile hatırlıyorum hala. Keyifli okumalar :slight_smile:

2 Beğeni

Kitapyurdu siparişim
(Çekilişte hediye edeceğim kitaplar da geldi.)

13 Beğeni

Keyifle oku. Bugün yarın gelir seninki de ozaman :slightly_smiling_face:

Yazarla tanışma kitabım olacak bakalım. Teşekkürler @sultiderler . Sen böyle diyince daha bir merak ettim :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Hepsiburada

18 Beğeni

Yeni zamlar gelmeden önce eksikleri tamamlayayım dedim.
Marmara Çizgi, Arkabahçe ve JBC’nin kendi sitelerinden. Üstteki fasiküller Rick & Morty, Conan, Marvel Action Spiderman ve Avengers vs.
Çizgi Düşler’in kendi sitesinden beklediğim bir kargo daha var. Bir de Ottomanga’dan Marvel Presents fasikülleri bekliyorum.
Gerekli Şeyler comics basmayı bıraktığı için oradan yırtmış oldum. Gerçi onlardan almayı düşündüğüm bir kaç manga da var aslında :confused:

22 Beğeni