Saramago’dan 1 eksiğim kaldı sadece.
Harry Potter gördün mü alacan. Felsefe bu
Özdilek 3 al 2 öde ile hepsi 170e geldi. Rosewater 1. kitabı elinden çıkarmak isteyen varsa talibim.
Amazon’dan aldıklarım. Körelten Hançer’i almıştım, hasarlı geldi. Değişime gönderdim, Amazon sağolsun daha hasarlısını gönderdi. İade edeceğim. Ayrıca neredeyse Amazon’dan aldığım her kitapta irili ufaklı sorunlar oluyor. Prime kargo kolaylığı için vazgeçemiyorum Amazon’dan ama artık her gelen kargoyu acaba neyle karşılaşacağım diye açıyorum.
Yayınevleri kolay satış için hasarlıları amazona gönderdiklerine eminim hepsi mi duman üflenmiş gibi isli gelir ıslak mendille sile sile ek masraf oluştu. 🫨
Az önce konuştum Amazon müşteri temsilicisiyle, bu durumları belirttim ki daha önce de en az 5 kere belirtmişimdir. Ama hep daha kötüsüyle karşılaşıyorum. Her gelen kitaptan tonla kir çıkıyor, ıslam mendille siliyorum kapkara oluyor mendiller. Nasıl bir depoları var anlamış değilim.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum Amazon’da. Kitaplar aşırı tozlu geliyor. Kolonya ve peçeteyle siliyorum sürekli
Yeni açılan bir kitap satış sitesinden alışveriş yapınca paylaşmak istedim, 2 gün içerisinde hasarsız, sorunsuz geldi siparişim.
Özellikle paketleme çok iyiydi, kitaplar ciltli olduğu için mi böyle yapmışlar yoksa her siparişi mi böyle gönderiyorlar bilmiyorum. Bu arada bu kitapların etiket fiyatı 550 tl. Yeni baskı yapınca fiyatı 2 katına çıkabilir, almak isteyen elini çabuk tutsun.
Yeni bebeklerim
Proust hayranlığım beni Nadir’e kadar götürdü Proust Projesi ile Proust’un Paltosu’nu oradan aldım. Kitaplar uygundu fakat kargo ücreti beni yıktı.
Diğer Yapı Kredi’ler Hepsiburada kampanyasından.
Çalınan Dikkat ise Amazon.
Kitaplık Dergisi’nin daha önce Proust’la ilgili bir sayısını almıştım. Çok güzel bir dergi. Sus Barbatus serisini de keyifle okuduğum için bu sayıyı görünce almak istedim. Ara ara okurum artık.
Hocam Drizzt’leri aldıkça okuyor musun yoksa biriktirip mi okuyacaksın?
Biriktiriyorum…Bir yıl sonra emekliyim kısmetse o zamana kadar tamamlayıp okuyacağım…az bişi daha kaldı.
Nice yıllara…sağlıkla.