Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Canım Amazon.

23 Beğeni

Cevdet bey ve ogullari orhan pamuk
Arzin merkezine seyahat ve zacharius usta jules verne
Zaman makinesi h.g. wells
2001:bir uzay destani arthur c. Clarke
Büyük umutlar charles dickens
Elimdeki azinlik raporu toplu oykuler kitabi bitince baslayacagım birisine

5 Beğeni

Nadirkitap

26 Beğeni

19 Beğeni

Bi an İthaki Hyperion bastı sandım.

4 Beğeni

Eksik tamamlamaca. Ucuzkitapal sitesi epey güzel kolilemiş. Uzun sürdü ama memnun kaldım. Bir kısmı Amazon. Bayan Peregrine ve Kaybolan Kızlar Aslı Dağlı hediyesi. :buyucu:

30 Beğeni

Benim siparişim muhtemelen siparişimde olan Ötüken kitapları nedeniyle daha geç gelir.

2 Beğeni

“Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen?” :blush:

1 Beğeni

Hocam de’yi kasıtlı olarak mı ayrı yazıyorsunuz? Açıkçası yazdıklarınızı okurken zorlanıyor ve rahatsız oluyorum.

Özel bir nedenim ya da kastım yok. Sonradan farkına varırsam ya da ikaz eden çıkarsa düzeltiyorum.

Kitapyurdu siparişim. Steve Cavanagh’ı iki ayrı siteden sipariş verdim ama her iki siteden de hasarlı ve sararmış kitap gelince uğraşmadım artık. Övgü almış bir suç romanı.
Diğer kitaplarda sıkıntı yok. Runik Kitap, Bilgi serisini basmaya devam ediyor. İlgimi çeken oldukça alıyorum.

19 Beğeni

Bu sabah gelen İdefix siparişim. Hızlı bir şekilde gönderdiler ve kitaplar zaten yeni çıktığı için hasar vs yok.

16 Beğeni

Nocturnals’ı bizim amazondan aldım. Hatırladığım kadarıyla indirim konusunda da paylaşmıştım. Beyond Arkham ise lanedli israyilin destekçisi hayin amarıgan amazonundan geldi.

23 Beğeni

Epey süredir nedense bu başlıkta paylaşım yapmıyorum.

Neyse, son haftada aldıklarım.

25 Beğeni

İş kültür sitesinden gelenler :slightly_smiling_face:

25 Beğeni

Arkadaş ve minoa kitaptan aldıklarım

15 Beğeni

Haruki Murakami’nin Fare Dörtlemesi iki farklı kapak ile basılmış (renkleri farklı). İçeriklerinde de farklılık var mı acaba bilginiz var mı?

2 Beğeni

İçerikler aynı diye biliyorum. Künyeleri aynı.

1 Beğeni

Pekii çok teşekkür ederim sağ olun :smiling_face:

2 Beğeni

Amazon

19 Beğeni