GIGER için mi? Bu arada kitap keşke büyük olsaydı.
Amazon
Tanpınar kitaplığıma girdi sonunda. Uzun zamandır listemdeydi eserleri. En çok okunan kitaplarını aldım. Yazarı ve kitaplarını içselleştirdikten sonra diğerlerine de bakarım diye düşünüyorum. Seveceğim bence, çünkü Proust etkisinde kalmış bir yazar. İşin içinde Proust varsa, ben de varım ![]()
Evet, Giger için sormuştum. Çok teşekkür ederim.
Yeditepe Yayınları - Evliya Çelebi Seyahatnamesini nihayet tamamladım. İlk kitabı, Ocak 2022’de basmışlar ve 125 liradan almışım. Son iki kitap Hepsiburada idefix mağazasından ortalama tanesi 550 liraya geldi.
Geçmiş olsun
![]()
Nadirkitap
Hükümran Taş üçlemesinde eksik olan 2. kitabı bulmamla birlikte, seriyi 10+ yılda tamamlamış oldum. Bu saatten sonra okuyacağımı sanmıyorum ama koleksiyon eksik kalmasın diye aldım. 1 ve 3. kitaplar aile evimde kaldı zaten.
Siz tamamlayıp rahatlamışsınız.
Ben de son üç kitap için %50 yakalamaya çalışıyorum.
Uzun zamandır %50 görmüyoruz Yeditepe Yayınlarında, ben Hepsiburada ve N11 üzerinden takip ettim genel olarak. İndirim kodu ve Nays kampanyaları ile %50 civarlarında yakaladım kitapları. O şekilde tavsiye ederim. Umarım en kısa zamanda tamamlarsınız.
Trendyol, İlknokta ve Hepsiburada’dan son aldıklarım. Monokl kitaplarını yayınevinin Trendyol mağazasında takip ve diğer kuponları birleştirip bayağa uyguna getirdim. Kampanyanın son günü bugün.
Uyguna derken ama toplam kaç?
750 lira tuttu hocam. Hesaplayınca liste fiyatı üzerinden %62-63 aralığında iskonto oranına tekabül ediyor.
Mario güzel sunuyor.
Bazen bir kitapseverin başına iyi şeyler gelir. Facebook mahalle dayanışma grubunda veren kişiden aldığım ücretsiz kitaplar.
İnsanlığımı yitirirkenden fotoğraf atabilir misiniz?