Etkinlik için hazırım ben ![]()
Uzun zamandır bu kapakları toplamak istiyordum. Bugüne kısmetmiş. Çok mutluyum.
(2 ve 3. Kitabın ciltli ve şömzili olarak bu edisyonlarını bulamadım hiçbir yerde. Bulabileceğim bir yer varsa paylaşırsanız sevinirim.)
Kitapyurdu. Soytarılar, Dolandırıcılar, Yaygaracılar’ı görmüştüm ama alıp almamakta kararsızdım. Kitapyurdunda indirime girince bundan daha ucuza bulamam diye aldım. Edebiyat ve Düello da Ayrıntı’nın yenilerinden. Arka kapakta Lermontov adını okuyunca hemen aldım ama kitabın adı Rus Edebiyatı ve Düello olsaydı daha iyi olurdu.
Amazon siparişim. Evet, aynen bu şekilde geldi, üç tarafı yırtık bir kutu. Binanın altında bulunan bir mağazaya teslim etmiş kargocu. Yoksa teslim almayacaktım. Kutuyu açmadım bile, direkt iade edeceğim. Bu şekilde gönderilmesi müşteriye saygısızlık bence. Gerek yok, başka bir siteden sipariş veririm.
Not: Bu arada durumu Amazon yetkilisine bildireyim dedim. Uygulama üzerinden yazdım. Yetkilinin biri mail atmış görselleri ekleyin diye. Ekleyip gönderdim, bu kez başka bir yetkili, ad-soyad ve sipariş tarihinin yazılı olduğu bir kağıt ekleyerek göndermemi istedi. Onu da yaptım. Bu kez başka bir yetkili teslim tarihinin yazılı olduğu bir kağıt eklememi istedi. Ben pes ettim artık. Alay ediyorlar sanırım. Amazon ne ara bu hâle geldi.
Son dönemde farklı yerlerden aldıklarım.
Dr. Bloodmoney Alfadan Dr. Kan Bedeli adıyla yayınlanmıştı. İngiltereden takipsiz kargo ile yaklaşık 2 haftada geldi. Shaman, Kim Stanley Robinson’ın Buzul Çağında bir şamanın öyküsünü konu aldığı romanı. Amazonda indirimdeydi. Hercule Poirot Casebook’un içinde Christie’nin yazdığı bütün Hercule Poirot öyküleri var. Sahafta 120 TL gibi çok uygun bir fiyattı. Rock Covers yıllardır Amazon listemde duran bir kitaptı. Olanlar zamanında satıldı, çoktandır stoklarda yoktu fakat depoda mı buldular nedir bir tane stoklara girdi hemde 2-3 sene önceki fiyatlardan listelemişlerdi, Gollum gibi atladım
İçinde Rock albüm kapaklarının ufak açıklamalar ile yapılmış bir derlemesi var. Sonuncusu ise Robert E. Howard’ın korku öyküleri derlemesi ama yine ders kitabı beyaz kağıda basmışlar, feci uyuz oluyorum.
İdefix siparişim. İki kitap da jilet gibi. Son Krallık serisinin üçüncü kitabı şömizsiz basılmış. Oysa ikinci kitap şömizliydi. Artemis’in kafası karışmış sanırım.
Uzun zaman sonra bir PKD romanı görmek sevindirdi. Umarım Alfa, Toplu Öyküler’in beşinci cildini de en kısa zamanda basar.
8 günde gelen ucuzkitapal. İthaki %50 ve sepette 50₺ indirimle toplam 895₺₺₺₺₺ ![]()
En üsttekini arkadaşıma hediye edeceğim.
Kitapçılar, amazon, ilknokta karışık. Kitapçılardan eski fiyata kitap bulmak çok hoşuma gidiyor. Baskısı biten çok kitap buldum bu şekilde. Hazine avına çıkmışım gibi hissediyorum ![]()