Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

KİTAPYURDU VE AMAZON-GAUDI

28 Beğeni

Kitapyurdu

Devr-i Alem

27 Beğeni

Merhaba. Bir ay kadar önce bu harika platformu keşfettim. Sessizce konularda gezip kaybolurken ‘neden katılmıyorsun ?’ uyarısı aldım ve ben de kendime aynı soruyu sorup üye oldum. Kitaplar ile ilgili olarak verdiğiniz bilgiler, yaptığınız yorumlar ve öneriler aklımdaki soru işaretlerini giderdi teşekkür ederim. Harika bir kaynak oldunuz var olun. Uzun zamandır okumaya ara vermiş olmanın açlığı ile ki bu biraz masraflı oldu :slight_smile: kampanya sayfası , alışveriş yapabileceğim web sayfaları çok işe yaradı. Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları - alper tarafından #16968 @alper @W4YNE @Pyrewrath tekrar teşekkürler.

49 Beğeni

AMAZON

31 Beğeni

Kitapyurdu’ndan aldığım kitaplar siparişi verdikten dört gün sonra elime ulaştı. Üç kitabı da uzun zamandır almak istiyordum. Hepsini çok merak ediyorum.

22 Beğeni

42 Beğeni

Arkadaşımın prime olmayan hesabına çıkan 80 kuponla aldım.

23 Beğeni

Annem ve kardeşimin doğum günüm için aldıkları hediye kitaplarıma kavuştum sonunda :partying_face::purple_heart: Şule Gürbüz uzun zamandır listemdeydi. Çok iyi oldu.
Semerkant’ı yıllardır okumamıştım, Alamut alırsam başlarım diyordum. Artık bahanem kalmadı, ikisini peş peşe okurum büyük ihtimalle :slight_smile:

26 Beğeni

Sahaf ve amazon karışık :slight_smile:

Rock Graphic Originals’ın içinde 1955-1988 yılları arasında basılan albüm kapakları, konser posterleri, gazete reklamları gibi Rock müzik türü ile ilgili grafik ve illüstrasyon derlemesi yer alıyor.

The Encyclopedia of World Mythology, zamanında Alfadan Büyük Dünya Mitoloji Ansiklopedisi adıyla yayınlanmış. Uzun süredir yeni baskısı yapılmamış ama biraz pahalı da olsa sahaflarda bulunuyor. Bulfinch Mythology’yi de aynı sahaftan aldım. Bu da aynı isimle en son Kabalcı Yayınları tarafından yayınlanmıştı.

Best Of Greg Egan adından anlaşılacağı gibi yazarın öykü derlemesi.

Johnny Got His Gun ise Dalton Trumbo’nun savaş karşıtı bir kitabı. Türkçeye en son Plato Yayınları tarafından Johnny Silahını Kaptı olarak çevirilmiş fakat bence fazla motamot bir tercih olmuş. Johnny Askere Yazıldı vs. olsaymış daha iy ibir tercih olabilirmiş. Ayrıca yazarın hayatını anlatan bir film de vardı. Yazarı Bryan Cranston canlandırmıştı.

24 Beğeni

Amazon’un verdiği sürpriz kuponla birlikte 345 liraya almış oldum. Henüz seriyi okumaya da başlamadım alıyoruz böyle ama hayırlısı

23 Beğeni

Merakla beklediğim Felix siparişim sonunda geldi.Yeni kitap almadan ve çeşitli sıkıntılarla geçen aylardan sonra, Fantastik Dörtlü çölde vaha misali can suyu oldu. :hanci:

Önceki omnibus Irredeemable ile kıyaslama:

• Irredeemable 115 gr mat kuşe iken Fantastik Dörtlü’de 90 gr mat kuşe kullanılmış.

• Fantastik Dörtlü’nün şömiz kalitesini ve kapak baskı kalitesini Irredeemable’a kıyasla daha iyi buldum.Aralarındaki boyut farkını unutmuşum, aynı olacaklar diye düşünüyordum ama Fantastik Dörtlü fotoğraflarda gözüktüğü üzere daha cüsseli.

Paketleme çok iyiydi, herhangi bir sorun yaşamadım.Cüzdanımı hafifletti ama tatmin oldum diyebilirim.Ancak şunu belirtmem gerek Irredeemable’ın yanında poster vs çok güzel detaylar varken, Fantastik Dörtlü’de ise sadece 4 adet ayraç ve matbaa sorunu sebebiyle Sayı 1 fasikülü kitaba ek olarak pakete eklenmiş.Sonradan ekstra aksesuarlar (kutu, kalın fotoğraflar vs bilemiyorum) çıkarsa güzel olur ama keşke Irredeemable gibi çıkışta daha “bol” gelseydi. :slight_smile:

33 Beğeni

Çok şanslısınız, hayırlı olsun :raised_hands:t2:

3 Beğeni

26 Beğeni

Ucuzkitapal sitesinin İthaki %50 kampanyası+ UCZ150 koduyla çok uyguna geldi.

6 Beğeni

Aynı şekilde bende henüz başlamadım ama çıktıkça alıyorum. Forumdaki arkadaşlar çok övüyor, görüşlerine güveniyorum. :slight_smile:

1 Beğeni

Bence ilk kitabı oku, sonra alıp almamaya karar ver hocam. Çünkü okuması biraz zorlu bir yazar, herkese hitap edebilecek bir kitap değil.

1 Beğeni

Zaman Çarkı serisini bitirdikten sonra düşünüyorum umarım hayal kırıklığına uğramam. Uğramamda sanırım. :slight_smile:

2 Beğeni

Uğramazsınız. Ancak ilk kitabı okurken bazı yokuşlarla karşılaşacaksınız benim gibi bırakmayın devam edin. Memnun kalırsınız ( yine benim gibi).

3 Beğeni

Ben de Zaman Çarkı 4.kitaptayım :smile:

2 Beğeni

Kitapyurdu Enpara işbirliği ile satın alındı, temin falan derken biraz geç gönderdiler kargoyu.

24 Beğeni