Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Amazondan aldığım malazanlar geldi. Kirliliğini geçtim de naylon koruması oluyor muydu bunların? Sıfır aldığımızda nasıl olması gerektiğini bilenler açıklarsa sevinirim.

22 Beğeni

Sadece 2. Kitap için, onda da harita olduğundan

3 Beğeni

Edebiyat sohbetleri yaptığımız bir arkadaşımdan hem doğum günüm hem de kadınlar günü hediyelerim :gift:
Japon klasiklerine düşkünlüğümü ve Marcel Proust çılgınlığımı bildiği için mükemmel seçimler yapmış bence. Bazıları uzun zamandır listemdeydi üstelik. Ajanda da harika. :sparkling_heart:
Çevremde böyle ince düşünceli birkaç insan olduğu için şanslı olduğumu hissediyorum :slight_smile: Bir elin parmaklarını geçmese de güzel bir çevre bu.

25 Beğeni

19 Beğeni

ilknokta - bkmkitap

28 Beğeni

Dune seti çok kirli ve kötü görünüyor. Sadece toz mu yoksa gerçekten de öyle mi?

1 Beğeni

Onlar toz değil baharat.

26 Beğeni

Yüzeysel tozlanma var ama kitap iç ve dışında hasar yok.Deponun arka raflarından çıkartılmış gibi. :slight_smile:

4 Beğeni

15 Beğeni

Fantastik Dörtlü Omnibus - Cilt 1 Prestij Varyant

Şahane bir şey çıkmış ortaya, Felix Koleksiyon ve @BAHADIR beyi tebrik ediyorum.

22 Beğeni

Yeğene Hatıratlarla Karşılaştırmalı Nutuk alıp hediye ettim.

Kendime ise bunları aldım.

17 Beğeni

Tunalı sahaflarıyla samimiyetimiz ilerledi.

20 Beğeni

Kitapsepeti ve Amazon

23 Beğeni

Merhaba, çok güzel kitaplar. Satıcının linkini paylaşabilir misiniz acaba?

1 Beğeni

39 Beğeni

34 Beğeni

Shakespeare’i göndermezler sanıyordum ama gönderdiler :slight_smile: D&R olsa göndermezdi. Gerisi de %60 %70 civarı indirimliydi.

37 Beğeni

Shakespeare kitabının içiyle ilgili birkaç fotoğraf atabilir misiniz? Fiyatı düştüğü gece tam da Shakespare ile ilgili tiyatro oyunundan gelmiştim, kaçırdığıma çok üzüldüm.

1 Beğeni

Tabiki, birkaç foto ekliyorum.

12 Beğeni

Çok teşekkür ederim.

1 Beğeni