Dedim gözü kara bi anında sipariş mi geçti acaba. O sırada Terry dede:
Seri bitti ama ben bitmedim kızlar, kıps
Dedim gözü kara bi anında sipariş mi geçti acaba. O sırada Terry dede:
Seri bitti ama ben bitmedim kızlar, kıps
Çok talep varmış öncesine dair, ciddi fanları var. O değilde, o iğrenç serideki başrol çocuğun, Dune’daki performansı inanılmazdı be. Hiç beklemezdim.
Terry Bey napıyorsunuz, torunların bile okumuyordur artık yeni kitaplarını
Shannara’nın bizde basılan 8 kitabını okuyan bir kendimi bir de @Haplo yu biliyordum, o meğer tüm seriyi hüpletmiş Ama bu seriyi Austin Butler bile kurtaramadıysa kimse kurtaramaz artık.
Dizi elde patladı, çocuk aldı yürüdü neredeyse oscar kazanacaktı .
Zaman çarkı dizisi mi yoksa shannara dizisi mi daha patlak? Iki seriyi de okumadım sadece merak
Tex 'e hatrı sayılır bir miktar vermişsindir. Büyükboy olanlarda benim 3-4 eksiğim var fiyatları görünce almaya elim gitmiyor bir türlü
Zaman Çarkı 2. sezon > Shannara > Zaman Çarkı 1. Sezon
Bu arada ben başroldekinin Austin Butler olduğunu bilmiyordum. Normalde bu türden oyunculara gıcık kapmama rağmen kendisinin karakterine sempati duymuştum. Demek ki nedeni oyuncunun kendisiymiş. Yine de kariyerini iyi döndürmüş bu MTV rezaletinden
Mutlaka okuyun. Sanatçıların sıra dışı hayatlarına, düşüncelerine çarpıcı bir örnek.
Ay bahçeleri Steven Erikson henüz başlamadım elimdeki kitap bitince okumak için sabırsızlanıyor um
Masterpieces of Fantasy Art Arkadaş Kitabevinden diğerleri Amazondan. Japanese Woodblock Prints’i bu ayın başındaki indirimlerden almıştım. Bizim buradaki MNG Kargo şubesinin her zaman ki sorumsuzluğu yüzünden iki hafta sonra hasarlı olarak elime ulaştı. Değişim talep ettim. Bu sefer çok şükür Kolay Gelsin ile problemsiz elime ulaştı.
Yer yön algım bozuldu o poster nasıl öyle duruyor ne oluyor… keyifli okumalar.
Başta benim de yön algım bozuldu ama sanırım kitaplar cam raf üzerinde duruyor.
Hepsi Amazon
Anıl Teryaki’nin (@Melkor) kitabı olan Sessiz Şarkılar kitabı listemdeydi. Amazon’da indirime girdiğini görünce hemen aldım.
Keyifli okumalar dilerim
Dune ciltli set almıştım en son şuan 3. Kitaptayım güzel gidiyor