Aldığım en keyifli yorumlardan birisi, teşekkürler.
Normal masa, döndürülmüş fotoğraf, telefon tutacağı ve bilgisayar ekranı ile ortaya çıkmış bir fotoğraf.
Çok para verdim…5500 tl iken sonra alırım dedim 8550 ye aldım…ilginç olan satıcı fiyatı şubatta sanırım 8500 yaptı birden ve ben şimdi alınca 11.500 lere çıktı…ilginç
Buradan duyurmuş olayım, eski tex, zagor, mister no kitabı var elimde. Lot şeklinde, 15, 20 olan hatta 50 küsür olanlar var. İlan açacağım bugün yarın buradan da. Hatta @dalgado beye de ilettim bu durumu daha öncesinden, fiyatları henüz belirlemedim. Bi piyasa araştırması yapıp, sahafların koyduğu fiyatın hayli altından satış yapmak istiyorum. Selamlar.
Kızılmaske ve Örümcek Adam da var mıdır hocam?
Kızılmaske bir lotu sattim, evde var mı bakmam lazım. Tommiks, tex, zagor, mister no var. Onlar dışında bi bakmam lazım.
Tam bende Tommiks soracaktım, siz yazmişsınız…
Büyük boy tex lerden varsa elinizde, bende ki eksik sayılara talibim
Haberim olsa Kızılmaskeleri alırdım. Diğerlerinin fiyatına göre bakarım artık hocam.
Büyük boy tex 15e kadar set olarak var, sert kapak olan cilt dahil. Onları toplu satacağım.
Bugün baktım fakat sanırım Kızılmaske kalmamış. Ancak Tom Branks, Savaş gibi farklı seriler de buldum. Hemen hemen hepsini siteye yükleyeceğim gün en geç 2 gün içerisinde.
Dış kapağı da olsa iyiydi iyi okumalar. Çok satmamış seri ama genel yorumlar çok iyi olduğu yönünde…