Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Aldığım en keyifli yorumlardan birisi, teşekkürler. :raised_hands:
Normal masa, döndürülmüş fotoğraf, telefon tutacağı ve bilgisayar ekranı ile ortaya çıkmış bir fotoğraf. :smile:

1 Beğeni

Çok para verdim…5500 tl iken sonra alırım dedim 8550 ye aldım…ilginç olan satıcı fiyatı şubatta sanırım 8500 yaptı birden ve ben şimdi alınca 11.500 lere çıktı…ilginç

3 Beğeni

Buradan duyurmuş olayım, eski tex, zagor, mister no kitabı var elimde. Lot şeklinde, 15, 20 olan hatta 50 küsür olanlar var. İlan açacağım bugün yarın buradan da. Hatta @dalgado beye de ilettim bu durumu daha öncesinden, fiyatları henüz belirlemedim. Bi piyasa araştırması yapıp, sahafların koyduğu fiyatın hayli altından satış yapmak istiyorum. Selamlar.

1 Beğeni

Kızılmaske ve Örümcek Adam da var mıdır hocam?

1 Beğeni

Kızılmaske bir lotu sattim, evde var mı bakmam lazım. Tommiks, tex, zagor, mister no var. Onlar dışında bi bakmam lazım.

3 Beğeni

Tam bende Tommiks soracaktım, siz yazmişsınız…

1 Beğeni

Büyük boy tex lerden varsa elinizde, bende ki eksik sayılara talibim

1 Beğeni

Haberim olsa Kızılmaskeleri alırdım. Diğerlerinin fiyatına göre bakarım artık hocam.

1 Beğeni

Büyük boy tex 15e kadar set olarak var, sert kapak olan cilt dahil. Onları toplu satacağım.

1 Beğeni

Bugün baktım fakat sanırım Kızılmaske kalmamış. Ancak Tom Branks, Savaş gibi farklı seriler de buldum. Hemen hemen hepsini siteye yükleyeceğim gün en geç 2 gün içerisinde.

2 Beğeni

34 Beğeni

Kitapyurdu

31 Beğeni

37 Beğeni

15 Beğeni

Son zamanlarda aldığım kitaplar :slight_smile:

34 Beğeni

33 Beğeni

Sahafta buldum :slight_smile:

33 Beğeni

Satın alma sayılmaz, @Haplo’nun hediyesi. :heart:

24 Beğeni

Isaac Asimov - Vakıf Kurulurken

Yaşar Kemal - İnce Memed 3

Algernon Blackwood - Wendigo

19 Beğeni

Dış kapağı da olsa iyiydi :frowning: iyi okumalar. Çok satmamış seri ama genel yorumlar çok iyi olduğu yönünde…

3 Beğeni