Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Üstteki kaça patladı sormaya korkuyorum. :sweat_smile:

2 Beğeni

43 USD… eksik kalmasın diye aldım, bakalım nasıl çıkacak…

2 Beğeni

2 cilt Malazan parası, çok değil aslında. Sen iyice yerleşince, düzenleyince oldukça detaylı kitaplık fotoğrafları bekliyorum. :slight_smile:

2 Beğeni

Evet evet, atacağım… Dhiammara’da yarın geliyor :grinning: Yolda o kadar çok sipariş var ki, artık takip edemiyorum…

2 Beğeni

32 Beğeni

26 Beğeni

24 Beğeni

Hepsiburada

17 Beğeni

Oh be nihayet geldi. Bir ara bulamayacağım diye korkmuştum. İstanbul Kitapçısı

12 Beğeni

Geçtiğimiz ay bir takım serileri tamamlamakla ve bir takım serilere başlamakla geçti diyebiliriz. Gerek _restlessness’ın son derece uygun ve süper teslimatlı ilanı, gerekse gözümü karartıp girdiğim nadirkitap, ilknokta, kitapyurdu ve sahaf gezileri derken biraz limitleri zorladık gibi. Bu ay azcık durulsam iyi olacak.

DURULAMADI…

26 Beğeni

Hepsiburada.

20 Beğeni

Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri korsan olup olmadığını kontrol ettiniz mi Bandrol uygulamasından.

2 Beğeni

‘Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri’ kitabının korsan baskısı bende var. Şunu yemin ederek söyleyebilirim ki orijinal baskısından aşaği kalır yanı olmadığı gibi daha kaliteli de olabilir. Evet korsan baskı ama orijinalinden farkı yok bendeki. Farkı bandrol etiketinin olmaması.
Kütüphanemin tek korsan kitabı da bu.

4 Beğeni

Onu forumdaki bir arkadaştan almıştım. O yüzden sorun çıkacağını sanmıyorum. : )

2 Beğeni

O kitap ilk çıktığı sıralarda bir arkadaşla dışarıdayken 5 dk D&R a uğramıştık öylesine. 70 tl idi yanlış hatırlamıyorsam. Almadım yanımda taşımayayım diye. Sonra kitap yalan oldu. Hayatımda verdiğim en kötü kararlar arasındadır.

5 Beğeni

En üstteki kitabı Dost Kitabevinden aldım. Diğerlerini Metro Kitap Fuarından aldım, 50 lira standından bunları kaptım :heart_eyes:

21 Beğeni

Amazon.us ortalama 1 haftada geldi Türkiye’ye.

20 Beğeni

Başka Dmitry kitapları gördünüz mü?

1 Beğeni

Kampanyada sadece bu iki kitabı gördüm. Ama kutulu Metro serisinide oradan daha indirimli almıştım, belki hâlâ vardır ama dikkat etmedim, çok kalabalıktı.

2 Beğeni

27 Beğeni