Üstteki kaça patladı sormaya korkuyorum.
43 USD… eksik kalmasın diye aldım, bakalım nasıl çıkacak…
2 cilt Malazan parası, çok değil aslında. Sen iyice yerleşince, düzenleyince oldukça detaylı kitaplık fotoğrafları bekliyorum.
Evet evet, atacağım… Dhiammara’da yarın geliyor Yolda o kadar çok sipariş var ki, artık takip edemiyorum…
Geçtiğimiz ay bir takım serileri tamamlamakla ve bir takım serilere başlamakla geçti diyebiliriz. Gerek _restlessness’ın son derece uygun ve süper teslimatlı ilanı, gerekse gözümü karartıp girdiğim nadirkitap, ilknokta, kitapyurdu ve sahaf gezileri derken biraz limitleri zorladık gibi. Bu ay azcık durulsam iyi olacak.
DURULAMADI…
Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri korsan olup olmadığını kontrol ettiniz mi Bandrol uygulamasından.
‘Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri’ kitabının korsan baskısı bende var. Şunu yemin ederek söyleyebilirim ki orijinal baskısından aşaği kalır yanı olmadığı gibi daha kaliteli de olabilir. Evet korsan baskı ama orijinalinden farkı yok bendeki. Farkı bandrol etiketinin olmaması.
Kütüphanemin tek korsan kitabı da bu.
Onu forumdaki bir arkadaştan almıştım. O yüzden sorun çıkacağını sanmıyorum. : )
O kitap ilk çıktığı sıralarda bir arkadaşla dışarıdayken 5 dk D&R a uğramıştık öylesine. 70 tl idi yanlış hatırlamıyorsam. Almadım yanımda taşımayayım diye. Sonra kitap yalan oldu. Hayatımda verdiğim en kötü kararlar arasındadır.
En üstteki kitabı Dost Kitabevinden aldım. Diğerlerini Metro Kitap Fuarından aldım, 50 lira standından bunları kaptım
Başka Dmitry kitapları gördünüz mü?
Kampanyada sadece bu iki kitabı gördüm. Ama kutulu Metro serisinide oradan daha indirimli almıştım, belki hâlâ vardır ama dikkat etmedim, çok kalabalıktı.