Can yayınlarını n11 can mağazasından… Günlük kuponlar (150 | 50) ile peyderpey tamamladım. Can Yayınları %35 indirim yapıyor. Kuponlarla ~%47-50 arası indirime denk geliyordu. İsa’nın Çocukluğu Ve Ölümü Amazon’dan daha uyguna geldi.
İş Bankasını Pazarama’dan iki farklı hesapla tamamladım. İş Kültür %30 indirimli… ve 500 lira üzerine ek 100 lira indirim vardı.( PAZARAMA100) Farklı alışverişlerden biriken Nays Cashback ile maliyeti baya az oldu.
Martin Chuzzlewit ile Mister Pickwick’in Serüvenleri ise idefix’ten… 500 üzerine %10 indirim ile beraber 500 liraya 100 lira kuponuyla toplamda %48.5 indirimli aldım.
Yapraklar Evi ile Havala Kitapyurdundan… Monokl %50 ve Kırmızı Kedi %45 indirimli olunca üstüne Enpara kampanyasi ile beraber kullanmak istedim.
Kronikler ise Hepsiburada’dan…
Everest ve Alfa Yayınları ve Büyük Umutlar da Amazondan… Oradan ayrıca 500 lira üzerine %10 indirimden de faydalandım.
Son zamanlarda foruma pek uğrayamadım. Haliyle aldıklarım birikti. Topluca paylaşmak gerekti. Maliyeti azalmak için çok hesap kitap (aldıklarıma bu kadar uygun bir kelime olamazdı. ) yapmak zorunda kaldım. Yine de buna değdi.
Benim için bir klasik oldu artık önce Tunalı sahaflarını tarayıp sonra oralardaki güzel kafelerden birinde aldıklarımı karıştırmak. Kitaplar da şansımıza oluyor biraz sahaf alışverişinde, güzel kitaplar bulmaya çalışıyorum bakmadığım raf kalmıyor.