Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Can yayınlarını n11 can mağazasından… Günlük kuponlar (150 | 50) ile peyderpey tamamladım. Can Yayınları %35 indirim yapıyor. Kuponlarla ~%47-50 arası indirime denk geliyordu. İsa’nın Çocukluğu Ve Ölümü Amazon’dan daha uyguna geldi.

İş Bankasını Pazarama’dan iki farklı hesapla tamamladım. İş Kültür %30 indirimli… ve 500 lira üzerine ek 100 lira indirim vardı.( PAZARAMA100) Farklı alışverişlerden biriken Nays Cashback ile maliyeti baya az oldu.

Martin Chuzzlewit ile Mister Pickwick’in Serüvenleri ise idefix’ten… 500 üzerine %10 indirim ile beraber 500 liraya 100 lira kuponuyla toplamda %48.5 indirimli aldım.

Yapraklar Evi ile Havala Kitapyurdundan… Monokl %50 ve Kırmızı Kedi %45 indirimli olunca üstüne Enpara kampanyasi ile beraber kullanmak istedim.

Kronikler ise Hepsiburada’dan…

Everest ve Alfa Yayınları ve Büyük Umutlar da Amazondan… Oradan ayrıca 500 lira üzerine %10 indirimden de faydalandım.

@BiblofilYouTube

Son zamanlarda foruma pek uğrayamadım. Haliyle aldıklarım birikti. Topluca paylaşmak gerekti. Maliyeti azalmak için çok hesap kitap (aldıklarıma bu kadar uygun bir kelime olamazdı. :grin:) yapmak zorunda kaldım. Yine de buna değdi.

@dalgado
Çok teşekkür ederim. Çok İncesiniz… :blush:

10 Beğeni

BKM siparişim .

19 Beğeni

30 Beğeni

Karşıyaka iş kültür.

21 Beğeni

İdefix siparişim. 100 tl hediye çeki+50 tl sepet indirimiyle birlikte nispeten hesaplı bir sipariş oldu.

24 Beğeni

Burunotu’nun yanına kargo sınırını geçsin diye eşlik edecek arkadaşlar ekledim.

21 Beğeni

Bir başka İdefix siparişim. Aslında bunlar bayramdan önce gelmişti, paylaşmayı unutmuşum :slight_smile:. Yine 100+50 indirimle alındı.

22 Beğeni

Fuardan aldım. Set halinde alınca %40 indirim vardı.

29 Beğeni

Amazon

30 Beğeni

Amazon, Tamadres… Felsefe Tarihi 6 kitabı ön sipariş olarak gözükmesine rağmen hemen gönderdiler. Serdar Özkan’ın kitabı hediye olarak geldi.

25 Beğeni

İdefix siparişim. Bu siparişi 1 nisanda vermiştim, bana bugün ulaştı. İdefix’te ilk kez böyle bir gecikme yaşadım. Neyse ki kitaplar sorunsuz.

26 Beğeni

@Okuryorum sağolsun yeni kitaplarım. Yaptığı bu hoş hareket için çok teşekkür ederim.

26 Beğeni

Space’i bitirmek uzun sürecek olsa da elimin altında olsun.

25 Beğeni

26 Beğeni

19 Beğeni

Doğum günü hediyelerim :slightly_smiling_face:

26 Beğeni
  1. Isaac Asimov - Vakıf İleri

1. Yaşar Kemal - İnce Memed 4

2. Nikolay Gogol - Viy

21 Beğeni

Benim için bir klasik oldu artık önce Tunalı sahaflarını tarayıp sonra oralardaki güzel kafelerden birinde aldıklarımı karıştırmak. Kitaplar da şansımıza oluyor biraz sahaf alışverişinde, güzel kitaplar bulmaya çalışıyorum bakmadığım raf kalmıyor.

21 Beğeni

26 Beğeni

Christie Malry’nin Dünyayla Hesabı’nı Hepsipay ile uyguna aldım.
Diğerleri de Amazon’dan, 5 liracık tuttu. Hediye kuponumuz sağ olsun. :slight_smile:

28 Beğeni