Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

21 Beğeni

Amazon

19 Beğeni

[quote="_OZ, post:17918, top

@_OZ 'a teşekkürlerimiz ve en derin sevgilerimizle…

14 Beğeni

Amazon 4 al 2 öde kampanyasıyla 24 saatten kısa sürede çok temiz şekilde geldi.

24 Beğeni

@GKS’dan aldığım Brandon Sanderson seti geldi. Kendisine teşekkür ederim. Kitaplar sıfır gibi temiz ve sağlam paketleme ile ulaştı. Ayrıca belirtmek isterim beni yaklaşık 400 liralık kargo masrafından kurtarmak için 2.el satış uygulamalarıyla uğraşarak zahmete girdi. Tekrar teşekkür ederim.
Diğer kitaplar Amazon - HB ve 2.el uygulamalar üzerinden aldığım kitaplar.

36 Beğeni

İyi okumalar hocam.

@isos81 @Haplo @Leingrad 'a yardımcı oldukları için teşekkür ederim. :slight_smile: Sahibinden ile 3 ayrı ilan şeklinde ücretsiz ve komisyonsuz olarak gönderdim.

8 Beğeni

Hocam bu ejderha mızrağı kitapları okunur mu?

1 Beğeni

Bu evrenin ana yazarlarının kitapları, elbette okunur ve okunmazsa eksik kalır. Daha güzel açıklamayı arkadaşlar yapacaktır.

2 Beğeni

Bu rehber kapsamında toplamaya başladım. Ana seri ve tekil kitaplar sahaflarda mevcut ama bazıları çok uçuk fiyatlarda. Okumayı gene rehbere göre kronolojik olarak yapmayı planlıyorum. Seriyi okuyan arkadaşlarımız daha kapsamlı bilgi paylaşımında bulunacaklardır.

4 Beğeni

İngiltere tarihinde Güller Savaşı denilen dönemi konu alan bir tarihi kurgu serisi. Amazon’dan aldım.

19 Beğeni

Dün gece aldım bugün geldi :hushed: Amazon prime ve bilimum indirimlerle baya uygun oldu.

22 Beğeni

İndirimim ilk gününden aldıklarım :slight_smile: Belki daha sonra simon beckett’in kitaplarını da alırım

27 Beğeni

Polisiye klasiği Amazon’dan. Diğerleri de Hepsiburada kampanyasından.

25 Beğeni

Diziyi beklersek sonunu görmeye ömrümüz yetmeyecek :blush:
Amazon 4 al 3 öde den…

24 Beğeni

Bu kitaplardan uyarlama dizi mi var? Dizi ismi nedir?
Düzeltme:Outlander sanırım.

1 Beğeni

Evet var;

5 Beğeni

Bir Prime dönemi böyle geçti benim için.

34 Beğeni

Amazon alışverişimin bir kısmı. İki kitap hasarlı geldi. Kendilerine ulaşabilirsem değişime göndereceğim bakalım.

23 Beğeni

Nutuk çizgiroman.

24 Beğeni

Lars keplerden daha önce okumuş muydunuz, önerir misiniz?

1 Beğeni