Daha önce okumadım ama okuma zevkimiz benzediği için @HAKOYETO 'nun bir paylaşımında tavsiye ettiğini görüp listeme eklemiştim.
Amazon 4 al 2 öde kampanyasından aldıklarım. Uzun zamandır çok satanlar listesindeki kitaplardan nedense uzak duruyordum.Sonunda birkaç tanesini aldım☺️
Amazon ve Hepsiburada alışverişim. Bhagavata- Gita ve Viking Mitolojisini şimdiden okuyorum. Viking Mitolojisi maşallah ikinci el gibi geldi ama neyse çok umrumda değil açıkçası. Dilimize böyle nadide bir eserin çevrilmiş olmasından dolayı mutluyum. Bhagavata-Gita, tanrı Vişnu’nun avatarı olan Krişna’nın çocukluk ve gençlik yıllarını içeren Mahabharata’nın bir bölümüymüş. Mahabharata da ise yetişkin Krişna yer alıyormuş bunu da dipnot düşüneyim, belki yararlı olur. Herkese iyi forumlar.
Uzun zamandır başlığa yazamadım. Hoş, yılın ilk yarısı kitap alımı da yapmadım pek. Son iki ay biraz gaza basayım dedim.
Bunlar geçen hafta AbeBooks, Barnes&Noble ve Folio’dan gelenler.
**Folio Society yaklaşık on yılda bir Dickens seti basıyor. Son çıkan iki set çok ilgimi çekmemişti. 90’ların bu setini takipteydim. AbeBooks’da İngiltere’den bir sahafta tam seti uyguna bulup aldım. 30 yıl için çoğu cilt oldukça temiz.
Bunlar da bu senenin Türkiye ziyaretinden toparladıklarım. Çoğu Nadir’den ve Beyazıt sahafları’ndan. Yeni baskılar Kitapyurdu’ndan…
Herkese keyifli okumalar
Kesinlikle öneririm .Soğuk bölge polisiye-gerilim sevenler bir çırpıda bitirir .
Fenaymış (20 20 20 20)
Absürt şekiller yarışması için uygun görünüyor
Amazon’dan Prime indirimlerinde yaklaşık 40 kitap aldım. İkisi ağır hasarlı geldi. Müşteri hizmetlerine çok zor ulaştım ve değişim yapamadım sadece iade yapılabiliyor dediler. Ki değiştireceğim kitapların stokları da vardı. Ayrıca bu kitap ve bir başka kitapta daha böyle baskı hatası var. En az 10 tane kitapta ise ufak tefek kapak kırışıklığı, ezik vs var. Amazon eski günlerini mumla aratıyor ve sorunları da çözmek umurunda değilmiş gibi davranıyor. Böyle giderse tamamen alışverişi bırakacağım.