Amazon 164/400.
Bu kitap ne zamandır radarımda. Enflasyona yenik düşmesini bekliyorum. 2500 lira anlık değeri, bi’ ara gram altınla yarışıyordu. Hayırlı olsun
Benimde radarımdaydı, stokta az kaldığını görünce dayanamayıp aldım Teşekkürler
İnkîlap’ın eski editörü mü bu?
Sanırım ancak şu an İBB Kültür Aş. bünyesinde eserler veriyor.
İyi yol almis. Yerli piyasadan -ve dahi İstanbul’dan- beni sogutan isimlerdendir.
Korsan olmasın
Umarım beğenirsiniz kitabı. Yavaş akan bir roman aklınızda bulunsun. Çok fazla aksiyon yok. Bence kitap çin kültürünü ve dönemin olaylarını anlatmaya daha fazla önem veriyor. Özellikle çin şiiri.
Bu arada okuduğum en iyi 10 fantastik romandan biri kısmı biraz abartı olabilir. Beklentinizi boş yere şişirmek istemem.
Korsansa sapka çıkarırım.
Guy abinin tarzından haberim var, İngilizce okumaya elim gitmediği için yıllardır The Lions of Al-Rassan’ı bekletiyorum. Bu bahane olur diye umuyorum, övgüyü de sağlam yapmanız motive etti.
Yazmayı unutmuşum çin kültürü ve tarihi olaylardan çok daha fazla önem verilen bir şey varsa o da karakterlerin yolda yaşadıkları ve tanıştıkları insanlardır. Hatta bu kısım daha ağır basıyor. Karakterler çok inandırıcılar.
Ben böyle bir şey demedim, yalan valla
NOT: İstanbul’un bir semtine, sokağına falan fark etmez adımın verilmesi lazım artık