Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Tudemkitabevi.com için bildiğiniz bir hediye çeki var mı? Bir sepet oluşturdum ama birazcık daha düşmesi lazım.

1 Beğeni

21 Beğeni

%50 indirimde kapattıklarım :slight_smile:

39 Beğeni

14 Beğeni

15 Beğeni

İş bankası yıllardır hali hazırda heryerde bulunan biyografilerin yeni baskılarını yapıp yapıp duruyor. Bunu keyfi gelmediği için yıllardır basmadı.

14 Beğeni

Merhaba hocam. Teşekkür ederim. Cam kapaklı kitaplık olduğu için ekstra önlem almadım. Billy kitaplık dışında muhafaza ettiklerime dediğiniz önlemi aldım, alıyorum.

1 Beğeni

23 Beğeni

Kitapyurdu.

Bir kez daha vaat ettiği süreden geç gönderdi kitapyurdu.

25 Beğeni

Bu ara kitapyurdunun kargolarının hali cidden facia. İki tane firma var, birinin takibini bile göremedim, ptt’yi deneyeyim dedim o da kargoya verildikten 5 gün sonra getirdi.

8 Beğeni

Sonsuz uzunlukta olan okuma listemizin kazananları kitaplığımızda yerlerini kaptı. Darısı diğerlerinin başına.

32 Beğeni

Moralim bozuk olduğu için “seni ancak kitap alışverişi toparlar” diyen ince düşünceli insanlar olsun etrafımızda :cherry_blossom:

19 Beğeni

Aylardan beri gözüm olan kitaba 2.500 verince başka kitap alacak güç kalmadı :joy:

2 Beğeni

Seni geçemeyiz üstat :slight_smile: Bu arada 2.500 olan kitabı merak ettim.

2 Beğeni

Biraz frenledim bu ay, en azından frenlemeye çalışıyorum diyelim :sweat_smile:

Kitap bu;

2 Beğeni

Kitabın fiyatını görünce ekrana yansıyan görüntüm:

İyi okumalar diliyorum. Güzel bir kitaba benziyor. Böyle giderse İBB size yetişemeyecek :slight_smile:

7 Beğeni

Bende bir gazla aldım zaten. Baktım 3-4 tane kalmış, biter falan dedim aldım :joy: Teşekkür ederim :slight_smile: İBB benim adımı bir yere vermeli ama vermiyor :stuck_out_tongue:

4 Beğeni

Rica ederim :slight_smile: Geç bile kalmışlar :sweat_smile:

2 Beğeni

Beğenirsem forumda herkese aldırıcam bu kitabı :joy: @SJack mesela almak için can atıyor :joy:

3 Beğeni

Ben 2.500 veremem doğrusu :slight_smile: Tüm kitapları almak ister insan ama alamaz :sweat_smile: Malazan ciltliye söyleniyoruz biz, onu almam iki ay mı ne sürdü :grimacing:

3 Beğeni