Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Yazmayı unutmuşum çin kültürü ve tarihi olaylardan çok daha fazla önem verilen bir şey varsa o da karakterlerin yolda yaşadıkları ve tanıştıkları insanlardır. Hatta bu kısım daha ağır basıyor. Karakterler çok inandırıcılar.

3 Beğeni

Ben böyle bir şey demedim, yalan valla :joy:

NOT: İstanbul’un bir semtine, sokağına falan fark etmez adımın verilmesi lazım artık :stuck_out_tongue_closed_eyes:

18 Beğeni

Son parça da tamam :slightly_smiling_face:.

33 Beğeni

16 Beğeni

Son dönemde incelediğim listeler yüzünden on-on beş misline çıkan istek listemi Amazon kampanyaları öncesi eritme maratonu için ısınma turlarıyla hazırladım. Eşimin Miss Marple için dolu Agatha rafını taşırması bir yana, yıllardır beklediğim D.H. Lawrence öykü derlemelerinin meğerse piyasada bulunabilirliğini öğrenmem sonucu aldığım YKY antolojisi, Camus’un Yabancı’dan sonra en çok liste gören eseri Düşüş’ü, Yedi Yayınları’ndan alacaklarımı ince eleyip 3’e indirerek toplamda 16’ya ulaştıran, ikisi Banu Karakaş çevirili Mola, Kaplumbağa Güncesi ve Wooster Düsturları, ancak sahaflardan bulunan Yüz Kitap öykülerinden yine listelerden seçtiğim William Trevor ve @periyodiknesriyat’ın bu seriden önermesiyle eklediğim Kuytu, ve elbette kitaplığımın en büyük eksiği, güçlü kadın kalem Toni Morrison, bu turların ganimeti oldular. Tolstoy’un İtiraf’ı ise Hepsiburada 150/250 için sepeti tamamlamaya dahil oldu, Ayşe Hacıhasanoğlu çevirisiyle, güzel de oldu. Sırada, diğer başka kitaplarla beraber, yine Willa Cather, Toni Morrison ve 20’den devam ettiğimiz Agatha Christie var.

22 Beğeni

Kargodan bu saatte geldi :slight_smile:
Alfa okuma bayramı (Alt 5) + Necati Tosuner & Abdülhak Şinasi

20 Beğeni

Umarım seversiniz. Yorumunuzu eksik etmeyin.

1 Beğeni

17 Beğeni

Amazon geçen haftaki 300/120 lira kuponlu alışverişe 70 lira kupon, 40 lirada prime ücretini iade etmiş, “Devler” ücretsiz gelmiş oldu. N11’de 250/150 kupon tanımlamış, Film kitabı sepette yatıyordu onunla almış oldum.

20 Beğeni

Muhteşem bir “Türk Edebiyatı” eserleri, umarım bu değerli kitapları böyle açıkta bırakmaz, ebadlarına uygun yapışkanlı açılır kapaklı jelatin poşetlerde muhafaza edersin. Bu kitaplar bir hazine…

2 Beğeni

Tudemkitabevi.com için bildiğiniz bir hediye çeki var mı? Bir sepet oluşturdum ama birazcık daha düşmesi lazım.

1 Beğeni

21 Beğeni

%50 indirimde kapattıklarım :slight_smile:

37 Beğeni

14 Beğeni

15 Beğeni

İş bankası yıllardır hali hazırda heryerde bulunan biyografilerin yeni baskılarını yapıp yapıp duruyor. Bunu keyfi gelmediği için yıllardır basmadı.

14 Beğeni

Merhaba hocam. Teşekkür ederim. Cam kapaklı kitaplık olduğu için ekstra önlem almadım. Billy kitaplık dışında muhafaza ettiklerime dediğiniz önlemi aldım, alıyorum.

1 Beğeni

23 Beğeni

Kitapyurdu.

Bir kez daha vaat ettiği süreden geç gönderdi kitapyurdu.

24 Beğeni

Bu ara kitapyurdunun kargolarının hali cidden facia. İki tane firma var, birinin takibini bile göremedim, ptt’yi deneyeyim dedim o da kargoya verildikten 5 gün sonra getirdi.

7 Beğeni