Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Benim kitap yanmıyor ama beğenmezsem beni yakacak :joy:

1 Beğeni

Kitapyurdundan çoktandır kitap almıyordum. Bana mı böyle denk geldi bilmiyorum ama stokta gözüken bu kitapları geçen cuma sipariş vermiştim, ancak dün kargolayabildiler, bugün ulaştı. Yeni dağıtım sistemine geçtik falan demişlerdi ama hız konusunda bir gelişme olmamış. Yine de paketlemeleri sağlamdı.

15 Beğeni

Yani loş bir ortamda okunursa belki biraz yorabilir. Onun haricinde pek etkisi olacağını düşünmüyorum.
Sanırım bu şekilde yapılarak sayfa sayısını biraz düşürüp bu sayede fiyatı biraz aşağıya çekmiş olabilirler.

@sultiderler Mark Lawrence’ın Dikenlikler Prensi serisinde farklı bir dili vardı. Alışana kadar zorlanmıştım ve başka bir kitabında kullandığı dil nasıl diye çok merak ettim. Benim alma sebeplerimden biri bu. Tabi birde etkinlik diye ortalığı kavuran @MelihAntepli var. :joy:

5 Beğeni

Dikenlikler Prensi’ni ilk kez duyuyorum. Bilmediğim için farklı geldi belki de. Tanıtım bülteninde Farseer üçlemesinin yazarı Robin Hobb’un sözünü gördüm; listeme ekledim bu nedenle. Farseer güzeldi de devamı gelmedi… Neyse, bekliyoruz :slight_smile:

2 Beğeni

@Pyrewrath Harun hocam dedi ki bana; eğer etkinlik konusunu ben açarsam kimse katılmıyor sen aç dedi. Bende işte açtım ve herkesi teşvik ediyorum etkinliğe katılmaya :sweat_smile:

Etkinliğe katılmak kesinlikle zorunlu değildir, mecburidir :joy:

3 Beğeni

İşe de yarıyor hani. Bundan sonra tüm etkinlikleri sana açtırmayı planlıyoruz forumcak, haberin olsun. :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Kitabı beğenmemek de farklı bir deneyim. Onun da ayrı bir keyfi var. Kitap rezil bile çıksa, okuma etkinliğindeki sohbetler en rezil kitabı bile katlanır kılıyor.

Ayrıca bazı kitaplar çok övgü alır, sana uymaz, beğenmezsin. Bazıları yerden yere vurulur, okursun, hayatındaki en önemli kitaplardan olur.

Elbette başkalarının fikirleri önemli ama sonuçta iyi ya da kötü kararını her zaman kendim vermek isterim. Bu süreçte de hazır yol arkadaşları (okuma etkinliği) varken değerlendirmek lazım diye düşünüyorum.

6 Beğeni

Haklısınız, düşüncelerinize katılıyorum. Ben de öyle yapmaya çalışıyorum bazen, ama temkinliyim bu aralar. Bazen de gözüm kapalı alıyorum. Ruh halime de bağlı olabilir :slight_smile:

2 Beğeni

10 Beğeni

Yarıyorsa ne mutlu, açarım o zaman isteyin yeter :joy: Şaka bir yana rıhtımdaki arkadaşlar kırmayıp katılıyorlar, ekstra yaptığım bir şey yok. Umarım keyifli bir etkinlik olur ve bu etkinlikler artar güzel rıhtımımda :blush:

4 Beğeni

9 Beğeni

1) Molla Davutzade Mustafa Nazım Erzurumi - Rüyada Terakki ve Medeniyet-i İslamiyeyi Rüyet

2) Mihail Bulgakov - Usta ve Margarita
3) R.A. Salvatore - Drizzt Efsanesi 7: Miras
4) Yukito Kushiro - Savaş Meleği Alita 7: Kaos Meleği

6 Beğeni

20 Beğeni

16 Beğeni

Dedalus’un bu Willa Cather baskısında çevirmen yapay zeka bilginiz olsun. Bulabilirseniz (bkm kitapta mevcut) Helikopter Yayınları’nın Kaybolup Giden Bir Kadın baskısını öneririm.

5 Beğeni

İsabet olmuş, kapağı kırık gelmişti, HB kargoyu ödemediği için sahafa verecektik. Teşekkürler Helikopter bilgisi için.

Bugünün Amazonları.

15 Beğeni

Amazon

Thy millerini amazon kuponuna çevirip aldığımız kitaplar elimize ulaştı. 60₺ tutarında mükemmel bir alışveriş yaptık :books:
İntermezzo listemde değildi. X akışımda sürekli kitabı görmekten helak olmuştum hatta. Ama sonra çok güzel bir yorum gördüm ve etkilendim. Büyük ihtimalle başlarım bugün. :slight_smile:

25 Beğeni

Etkilendiğim yorumu da şuraya bırakayım, belki kitabı merak eden arkadaşlar vardır.

3 Beğeni

Dedalus’un inşallah batar da Alastair Reynolds’un kitapları başka bir yayınevine geçer yapay zekayla yapılan çeviriye asla güvenmiyorum. Sırf bu sebeplerden ötürü yazmış olduğu bilim kurgu serisini almıyorum.

3 Beğeni

Batmayıp da telifleri bıraksa ya da daha iyi çeviri ile yayınlasa daha iyi olmaz mı?

5 Beğeni