Çehovları beraber bulmanız şahane olmuş. Hakeza Mahşer’i ve 5 ciltlik Sefiller’i de. Evladiyelik yatırım.
Artık tozu kiri önemsemiyorum 1 ıslak mendile bakıyor, hasar olmasın varsın baştan aşağı toz olsun.
Aslında birini Kadıköy’de bir sahaftan buldum diğeri Dolap uygulamasından aynı ana denk gelmesi harika oldu. 1982 baskı yılı olan Sosyal Yayınlarınıda Dolapdan buldum. Satan arkadaş çok güzel bakmış kitaplara kendiside çok nazik güzel bir insan buralardaysa selam olsun.
Amazondan aldım ve bir süredir kenarda duruyorlardı anca açma fırsatı bulabildim.
Yanmayan Kitap’ın fontları normalden daha küçük geldi gözüme.
Şermin Yaşar’ın kitaplarını ailecek çok seviyoruz ve bu kitabı da kızımın isteği üzerine çıkar çıkmaz aldık.
Ben okumadım ama sesli kitap olarak dinledim ve çok ama çok beğendim.
Bu kitap benim nazarımda yazarın kitapları arasında 1. sıraya yerleşti.
Benseviciliğin ve bireyselciliğin zirvelerde olduğu şu günlerde yetişkinlerin ve çocukların kesinlikle okuması gerektiğini düşünüyorum.
Kitapçıda içini kontrol ettiğimde bana da Yanmayan Kitap kitabının fontları çok küçük geldi ilk başta acaba basım hatası mı diye düşündüm. Okuma esnasında gözü çok yorar mı acaba?
Ben etkinlik bahsi henüz yokken birkaç sayfa okumuştum. Öyle gözle ilgili bir rahatsızlık yaşamadım.
Yanmayan Kitap çıkar çıkmaz forumun gözdelerinden biri oldu. Almayı düşünüyorum ama acele etmeyeceğim bu kez. Bakalım yorumlar nasıl olacak? Şimdilik beklemedeyim. Alan arkadaşlara da keyifli okumalar diliyorum, umarım sevilen bir kitap olur. Tıpkı Malazan gibi.
Bu arada niye beklemek istiyorum? Haşhaş Savaşı’na da saldırdı çoğunluk, sonra tırt çıktı. Yorumlar ilk kitap hariç hiç güzel değil. Ben de elimden çıkarmaya çalışıyorum, ama alan olmadı henüz. Babil’i de almayacağım bu yüzden. Belki çok çok çok iyiyse deneyebilirim…
Yanmayan kitap güzel başladı ama nereye gider bilmiyorum, etkinlik olacak katılsaydın iyiydi Haşhaş Savaşı güzel başladı. İlk kitap çok güzeldi ama onu sürdüremedi, aşk kitabı ve baş karakterin devamlı yakarım uleeeen serzenişlerine dönüştüğü için 3.kitabı okuyamadım daha. Kurtlar Vadisi dizisinde Kibritçi Cevat vardı her şeyi yakan. Aha bu kız o Cevat’a benziyor işte Yine de yazara son bir şans vermek için Babil’i aldım. Kitabı beğenmesem bile ayracı güzel, iş görür
Bu kez yokum maalesef. Başka zaman artık
O sırada kitap fiyatları yüzünden alacağım kitap iyi mi değil mi diye araştırırken ben
Doğrusu ben de Yanmayan Kitap ve Babil’le ilgili yorumları bekliyorum. Bakalım beğenilecek mi
Aslında ciltli, şömizli ve 500 küsür sayfalı bir kitap için fiyatı iyi gibi. Çok kaliteli değil ama yine de bu fiyata iyi gibi.
Etkinliğe katılmayanlar katılanlara ceza olarak kitap alıyor. Daha zararlı çıkarsın
Ben beğenmezsem kitabı yakacağım. Bakalım yanıyor mu yoksa isminin hakkını veriyor mu göreceğiz.
Valla başı güzeldi ama devam etmiyorum etkinlik için.
Bir şey sorucam sana. Denedin mi peki hiç?
Sor hocam tabi ki de ama anlamadım neyi denedim mi
Fiyatı iyi gerçekten de. Ama listem kabarık olduğu için konusu ilgimi çekenleri almaya çalışıyorum daha çok. Umarım ona da sıra gelir
Tamam çok ısrar etmiyorum, etkinlikteki yorumlara göre karar verirsin
Kitabın gerçekten yanıp yanmadığını denedin mi?