Bu kez yokum maalesef. Başka zaman artık ![]()
O sırada kitap fiyatları yüzünden alacağım kitap iyi mi değil mi diye araştırırken ben ![]()
Bu kez yokum maalesef. Başka zaman artık ![]()
O sırada kitap fiyatları yüzünden alacağım kitap iyi mi değil mi diye araştırırken ben ![]()
Doğrusu ben de Yanmayan Kitap ve Babil’le ilgili yorumları bekliyorum. Bakalım beğenilecek mi ![]()
Aslında ciltli, şömizli ve 500 küsür sayfalı bir kitap için fiyatı iyi gibi. Çok kaliteli değil ama yine de bu fiyata iyi gibi.
Etkinliğe katılmayanlar katılanlara ceza olarak kitap alıyor. Daha zararlı çıkarsın ![]()
Ben beğenmezsem kitabı yakacağım. Bakalım yanıyor mu yoksa isminin hakkını veriyor mu göreceğiz.
Valla başı güzeldi ama devam etmiyorum etkinlik için.
Bir şey sorucam sana. Denedin mi peki hiç?
Sor hocam tabi ki de ama anlamadım neyi denedim mi ![]()
Fiyatı iyi gerçekten de. Ama listem kabarık olduğu için konusu ilgimi çekenleri almaya çalışıyorum daha çok. Umarım ona da sıra gelir ![]()
Tamam çok ısrar etmiyorum, etkinlikteki yorumlara göre karar verirsin ![]()
Kitabın gerçekten yanıp yanmadığını denedin mi? ![]()
Benim kitap yanmıyor ama beğenmezsem beni yakacak ![]()
Kitapyurdundan çoktandır kitap almıyordum. Bana mı böyle denk geldi bilmiyorum ama stokta gözüken bu kitapları geçen cuma sipariş vermiştim, ancak dün kargolayabildiler, bugün ulaştı. Yeni dağıtım sistemine geçtik falan demişlerdi ama hız konusunda bir gelişme olmamış. Yine de paketlemeleri sağlamdı.
Yani loş bir ortamda okunursa belki biraz yorabilir. Onun haricinde pek etkisi olacağını düşünmüyorum.
Sanırım bu şekilde yapılarak sayfa sayısını biraz düşürüp bu sayede fiyatı biraz aşağıya çekmiş olabilirler.
@sultiderler Mark Lawrence’ın Dikenlikler Prensi serisinde farklı bir dili vardı. Alışana kadar zorlanmıştım ve başka bir kitabında kullandığı dil nasıl diye çok merak ettim. Benim alma sebeplerimden biri bu. Tabi birde etkinlik diye ortalığı kavuran @J.S var. ![]()
Dikenlikler Prensi’ni ilk kez duyuyorum. Bilmediğim için farklı geldi belki de. Tanıtım bülteninde Farseer üçlemesinin yazarı Robin Hobb’un sözünü gördüm; listeme ekledim bu nedenle. Farseer güzeldi de devamı gelmedi… Neyse, bekliyoruz ![]()
@Pyrewrath Harun hocam dedi ki bana; eğer etkinlik konusunu ben açarsam kimse katılmıyor sen aç dedi. Bende işte açtım ve herkesi teşvik ediyorum etkinliğe katılmaya ![]()
Etkinliğe katılmak kesinlikle zorunlu değildir, mecburidir ![]()
İşe de yarıyor hani. Bundan sonra tüm etkinlikleri sana açtırmayı planlıyoruz forumcak, haberin olsun. ![]()
Kitabı beğenmemek de farklı bir deneyim. Onun da ayrı bir keyfi var. Kitap rezil bile çıksa, okuma etkinliğindeki sohbetler en rezil kitabı bile katlanır kılıyor.
Ayrıca bazı kitaplar çok övgü alır, sana uymaz, beğenmezsin. Bazıları yerden yere vurulur, okursun, hayatındaki en önemli kitaplardan olur.
Elbette başkalarının fikirleri önemli ama sonuçta iyi ya da kötü kararını her zaman kendim vermek isterim. Bu süreçte de hazır yol arkadaşları (okuma etkinliği) varken değerlendirmek lazım diye düşünüyorum.
Haklısınız, düşüncelerinize katılıyorum. Ben de öyle yapmaya çalışıyorum bazen, ama temkinliyim bu aralar. Bazen de gözüm kapalı alıyorum. Ruh halime de bağlı olabilir ![]()
Yarıyorsa ne mutlu, açarım o zaman isteyin yeter
Şaka bir yana rıhtımdaki arkadaşlar kırmayıp katılıyorlar, ekstra yaptığım bir şey yok. Umarım keyifli bir etkinlik olur ve bu etkinlikler artar güzel rıhtımımda ![]()