Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Lanetli çocuk ve marslı’yı dolap’tan çok uyguna bulduğum için aldım. Lanetli çocuk nefret edildiği kadar vardı ahaha rowling’den çıktığına inanılmayacak bir saçmalık.

Diğerleri ucuzkitapal’dan. Yeni favorim gerçekten, eser çeşidi artsa başka yerden alışveriş yapmam. Bilimkurguya geç bir başlangıç yaptığım için klasikleri alayım dedim. Geç kaldığım üzgünüm ve kapanış. :melting_face:

29 Beğeni

Bkk 100ü herkes almış ne güzel. Bi etkinlik yaparız artık :hugs:

1 Beğeni

agatha christie- acı kahve
orhan pamuk- kar
ahmet ümit- şeytan ayrıntıda gizlidir-
stephen king- it
stephen king 22 11 63 kitabını alacaktım ama baskısı mı yok acaba amazonda görememiştim
agatha christie kitabı ile başlayacağız okumaya bakalım.

8 Beğeni

Amazon ve kitapyurdu

22 Beğeni

Deadpool’lar yeğene yılbaşı hediyem olacak, kendisi tam bir hayran. Kitapları ve HP kar küresini kendime aldım :grin:

27 Beğeni

Kar küresini nereden aldın hocam :slight_smile:

2 Beğeni

Ankara Kızılay’da Metronun altında Metro Kitap Fuarı mağazası var, oradan aldım :slight_smile:

2 Beğeni

Güle güle kullanın :slight_smile:

2 Beğeni

Harry’nin tipine diyecek söz bulamadım. :sweat_smile:

4 Beğeni

:slightly_smiling_face:

Bana sevimli gözüktü almam da o da bir etken :joy:

1 Beğeni

Amazon - BKM - Nadir - Dolap
Aklımda olan İBB kitaplarını aldım. @J.S içerik paylaşımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

22 Beğeni

Rica ederim, keyifli okumalar dilerim :blush:

2 Beğeni

JBC Yeniler

26 Beğeni

Polisiyeler vol.2

Unutkan edit:

25 Beğeni

En üstteki iki kitap; Şafak Projesi ve Uzayda Satranç bizde de var. Abimin, zamanında aldığı kitaplar.
Abimle akransınız sanırım. :slight_smile:

Tabii sahaftan almış da olabilirsiniz. :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Valla İnönü’deki köyümüzde "feza"lı kitaplar bulup okuduğumu hatırlıyorum ama neydi, kimindi hiç bilmiyorum. Bunlar, evet, sahaftan. Boyları görünce aşina geldi, demek ki o zamanlar hep bu ebatta kitaplar okumuşuz. Abinize size gelene kadar sahip çıktığı için tebrikler.

Kurye edit:

16 Beğeni

Kitaplar hâlâ abimin. Onun kıymetlileri. :slight_smile:

2 Beğeni

Ahaha:) Teselli olacaksa, köy evi de bakkal dukkaniyla beraber artik baskasinin.

Bunlarin cevirileri kotu ve metinleri ozet diyorlar. Daha cok vardi sahafta, ben konularina ve Goodreads puanlarina gore ikisini sectim.

2 Beğeni

Kitapyurdu

20 Beğeni

24 Beğeni