Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Kitapyurdu

20 Beğeni

23 Beğeni

Güzel gözüküyorlar. Ben de inşallah Ankara Kitap Fuarı’nda kavuşacağım belki fuarda daha fazla indirim olur beklentisi ile :slight_smile:

İyi okumalar dilerim.

4 Beğeni

Ben Varyantları kaçırmak istemedim, o yüzden hemen almak zorunda kaldım. Teşekkür ediyorum. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Ucuzkitapal %50 kampanyası

19 Beğeni

BKM’den 4 yıl önce alışveriş yapmıştım , hiç bir şey değişmemiş :slight_smile:

12 Beğeni

12 Beğeni

Dashiell Hammett tüm kitapları vardı, Malta Şahini kitabını nadirkitapta 100 liraya bulunca onu da aldım.
Diğer kitapların tümü Bkmkitap.com üzerinden iyizico kampanyası ile aldım.
Haber veren @AntoineRoquentin @Gelu @Erdal_01 e yeniden teşekkür ederim

32 Beğeni

BKM İyzico kampanyası ile aldıklarım ilk parti geldi. Bir günde ve kusursuz ulaştı elime kitaplar.

Pegasustan bir türlü elim gitmeyen kitapları %45 indirim ve kampanya bulmuşken almış oldum.

26 Beğeni

İyi Eşler, kardeşimin bana İş Kültür turumuzdan bir hediyesi :smiling_face_with_three_hearts:
Dergileri de D&R mağazasından aldım :slight_smile:

26 Beğeni

İş Kültür %50 indirimden

35 Beğeni

Malazan hariç diğerleri BKM’den. Bilimkurgu Klasikleri çok hafif darbeye maruz kalmış. Kargolama çok kötüydü ama.

31 Beğeni

Malazan geldi mi?

1 Beğeni

Tehlikeli Görüler benim de deforme gelmiş. Normalde çok takmam ama çizikler fazla geldi tekrar alır darbeliyi hediye ederim seviye yıpranmış.

1 Beğeni

Yok yaaa onu Ilknokta’dan aldım. :joy: Daha temin ediliyor aşamasında. Gelmedennekleyeyim dedim görsele.

2 Beğeni

Evet benimkinin kapağı da sanki çok ellenilmiş gibi. Kapak renginin de payı var bu durumda.

1 Beğeni

Benimkiler de her yeri tutkal izleri içinde geldi, siyah oluşundan dolayı ekstra özen gerekiyordu ama bu yapılmamış maalesef. Biraz aceleye gelmiş gibi geldi bana.

2 Beğeni

Enginlik serisini tavsiye ediyor musunuz?

1 Beğeni

Henüz okumadım. O yüzden ilk kitabı aldım sadece. Forumdan okuyan olmazsa yakın zamanda okuyup kısa bir yorumda sizi etiketlerim. :slight_smile:

1 Beğeni

Ben ilk 3 kitabı yıllar önce okudum, şiddetsiz :slight_smile: tavsiye ederim.

Benim canımı sıkan serinin 4. kitabını bir türlü yayınlamamış olmalarıydı, ben de olan 3 kitabı elden çıkarmıştım, en erken 7’yi rafta görmeden seriye geri dönmeyi düşünmüyorum ama okusam mı acaba diyenler bence okuyun.

Üç kitabını okudum ama bence kitaplar diziden çok daha iyiydi. Bazı detaylar, karakterlerin iç dünyaları, kişilikleri, tutumları, verdikleri kararlar dizide çok anlaşılmıyor. Kitaplar bu anlamda çok daha iyi.

Başlığına baktım da hep çıktı/çıkacak/çıkmayacak mı diye konuşmuşuz. :slight_smile:

7 Beğeni