Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Bende ayracı diğer tarafını paylaşayım :smile:

39 Beğeni

Benim kitap da geldi.

33 Beğeni

Benim kitaplar da geldi. Hepsijet üzerinden teslim aldım. Kitaplar paramparça… En iyi durumda olan bu…

Kitapla savaşmışlar resmen.

22 Beğeni

Benimki de hepsijet, çift bubble a sarmış ilknokta valla uzun süredir ilk defa çürüksüz kitap geldi diye seviniyordum :slightly_smiling_face:

Senin kitap bir yerlere sıkışıp canı çıkarılmış gibi :smile: İadelik olmuş, geçmiş olsun.

6 Beğeni

Benim kitabı da çift poşete sarmışlar ve bu köşeden sürüklemişler belli orası bildiğin erimiş. Farelere karşı fobisi olan birisine denk geldik sanırım.

3 Beğeni

Bu olay beni de şaşırttı, İlknokta dan görmediğimiz hareketler. Paketleme çok iyiydi.

Online ticaret platformlarından, yayınevlerinin sitelerinden uzun zamandır ilk kez fiziksel kondisyonu çok iyi kitap geldi. :slight_smile:

3 Beğeni

Benim de Hepsijet :face_holding_back_tears: İnşallah böyle gelmez. Geçmiş olsun size. İade edin bence. Savaştan çıkmış kitap gerçekten…
Benimki yarın dağıtıma çıkacak sanırım :face_holding_back_tears:

4 Beğeni

İlknokta ve BKM

İlknokta direkt kutuya atıp yollamış, karton kapaklı da ön tarafta ufak bir kırılma var. Diğerleri gayet temiz. Burada kitabı kargoda hasar görmüş, şömizde ve ciltte ufak hasar var. Yarı fiyata geldiği için böyle kabul edeceğim artık.

32 Beğeni

Bir şey olmaz bak milletinki düzgün geliyor. Senin kitabında iyi gelir inşallah. Ben şimdi konuştum ilknokta ile aras kargo şubesine iade olarak gönderteceğim… :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Benim ciltsiz Malazan da sağlam gelmiş. Ancak kargo ödememek için Malazan’ın yanına bir kitap daha eklemiştim. Gelen kitabın kapağının ortasında kocaman 2.si %50 indirimli stickerını görünce dumura uğradım. Kapağı da hafiften yırtıktı. İthaki kitaplarını sağlam gelsin diye kendi yayıncısından almama rağmen yine de böyle bir şeyle karşılaşmak üzücü. Yine de iadeyle uğraşamayacağım.

6 Beğeni

Benim İthakiler cumartesi elime ulaşacak, eminim temiz gelecektir. Melihjet Kargo bu konuda çok güvenilir :grin:

8 Beğeni

Hem de iki katı fiyatına. :slight_smile:

7 Beğeni

Yok bea, fuardan alacağım daha ucuz olur :sweat_smile:

5 Beğeni

31 Beğeni

Kargo ücreti ne kadar tutuyor? Git-gel 49.90 tutar kesin. Bence Melihjet yayan gitsin gelsin kargo bedavaya gelir :smiley::smiley:.

3 Beğeni

Benim malazan gelmedi heralde ancak yarın belki öbür gün Antalya anca demek ki gelen arkadaşlar hiç şömiz olmadan paylaşmamış ciltli versiyonu beklemek zor gorseydik iyi olurdu :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

1 Beğeni
8 Beğeni

Amazon

30 Beğeni

20 Beğeni

BKM + Hepsiburada

23 Beğeni