Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Faturayı rıhtıma kestiriyorum, siz ödeyeceksiniz. Ben mi ödeyeceğim bir de bu yüce halimle :grin:

4 Beğeni

25 Beğeni

Şömiz olmadan böyle görünüyor. İlknokta 3 poşete birden koymuş kitabı zarar görmesin diye.
Tüm kitaplar çevrilmeden böyle bir seriyi okumaya başlamam.
Ancak ilk 5 kitabı karton kapak aldım. 6. kitapla ciltliye geçtim. Hiç okunmamış ilk 5 kitabı ciltlilerle takas etmek isteyen varsa yazabilir. Tabii ki üstüne fark vereceğim.

27 Beğeni

Çok teşekkür ederim yanıt için güzelmiş bu şekilde de

2 Beğeni

Uyarı için teşekkürler daha dikkatli olacağım.

4 Beğeni

Hocam sizin paylaşımlarda hangileri yeni aldıklarınız hangisi eski Sherlock gibi bakınıyoruz. :smiley:

8 Beğeni

Kemikavcılar İlknokta diğerleri BKM.
İlknokta 3 poşet ile koliye koyup göndermiş normalde tek poşet olurdu. :slight_smile:
BKM den şuana kadar aldığım kitaplarda hiç sorun yaşamadım bu gelenlerde temiz gene balonlu poşet + koli içerisindeydi.

30 Beğeni

Hepsi yeni. Sagdakileri bir onceki postta cepheden paylasmistim. Soldan saga Stalin, Mussolini, Hitler…

1 Beğeni

İlknoktadan aldım benim siparişimi de oldukça korunaklı bir şekilde göndermişler.

28 Beğeni

1. Kitabı da önsipariş ile aldım ama 1. Kitabım yok onu napıcaz bilmiyorum :sweat_smile:

Not: Zaten okudum sırf koleksiyonluk aldım, benimki de böyle bir gereksiz harcama…

38 Beğeni

Hocam arkada benim profil var :slightly_smiling_face:

16 Beğeni

Ahahaha hocam büyük hayranınızım ne diyebilirim ki :joy:

16 Beğeni

BKM ve İlknokta siparişim .

32 Beğeni

Amazon.

38 Beğeni

Malazan’a kavuştum :slight_smile: çift bubble sarmışlar ama patlaktı. Poşete koymuşlar. Halbuki bubble sarıp kutuya koysalar daha mantıklı olurdu. İlginç. Köşeleri hafif hasarlıydı, elimle düzelttim.

31 Beğeni

Benim Malazan da geldi. Diğer arkadaşlar gibi aynı şekilde paketlenmesine rağmen çiziksiz geldi desem yeridir. :slight_smile: Okumaya hemen başlamayacağım. Önce elimdeki kitabı bitirmem gerek.

35 Beğeni

Ucuzkitapal

35 Beğeni

Amazon, BKM, D&R, Hepsiburada, İlknokta, Kitapsepeti, N11…

Svetlana Aleksiyeviç ile E. M Forster kitaplarını Amazon 2. Kitaba %50 ile beraber aldım. Sanatın Öyküsü uzun zaman almak istediğim bir kitaptı. D&R gece kampanyası indirimini görünce biriktirdiğim Nays cashbackleri ile beraber kaçırmak istemedim. İthaki’leri İlknokta %50 kampanyasından aldım. Hepsipay ile maliyet indirimi daha fazla oldu. Efsaneler & Mitler kitabı İyzico cashback’i sayesinde BKM’den maliyeti olmadan aldım. April ve Pegasus yayınları kitaplarını yine iyzico kampanyası kapsamında BKM’den aldığım diğer kitaplar… Dünyaya yön verenler serisi kitapları ile Kawabata kitabını Kitapsepeti’nden aldım. Sanırım yeni çıkan kitap oldukları için hasarsız geldiler. BKM ve Kitapsepeti kitaplarından Esrar-ı Cinayat’ın arka kapağındaki ezilmeden kaynaklanan içe göçme dışında sağlam geldiler. Amin Maalouf, Ahmet Ümit kitapları cashback ve kart puanları ile beraber maliyeti olmadan kütüphaneme eklediğim diğer kitaplar oldular. Genel itibariyle indirimler, cashback’ler, kart puanları, kuponlar, hepsiparalar sayesinde maliyetine göre daha fazla kitap alabildiğim keyifli bir alışveriş dönemi geri bırakıyorum. Herkese keyifli okumalar…

36 Beğeni

Vakıfbank’ın kendi sitesinden aldım. Pzt akşamından bugün elime ulaştı. Amerika tarihinin sayfa kalitesi çok iyi, biraz köşede hasar var ama sıkıntı etmedim iyi paketlemişlerdi. Mng sağolsun -_- Tekrardan kampanyayı paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum <3

30 Beğeni

36 Beğeni