Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

bilgim yok maalesef bendeki 1. baskı ama 2021 tarihli

2 Beğeni

Bende bekliyorum bir Hyperion haberi İthaki’den, umarım en kısa sürede haber gelir :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Ucuzkitapal ın kese kağıtlı gönderisi sürpriz şekilde darbe almadan gelmiş.

27 Beğeni

Tamadres

33 Beğeni

Amazon indirimlerinin son gününde yaptığım ortaya karışık alışverişim. Amazon da bazı paketleri sadece kese kağıdı olarak göndermeye başlamış, neyse ki hasar yok.

28 Beğeni

2025 içerisinde çıkacak diye dedikodular var. Pegasus deposunda kalanları satıyor olabilir ilk baskıda 4 bin ile 5 bin kopya basıldığı söyleniyordu.

1 Beğeni

2025 başlarında ilk kitap, 2026’da ikinci kitap denmişti. Kitaplar BKK’dan çıkacak.

1 Beğeni

BKM

Fırtına Işığı Arşivi çeviri sorunları sebebiyle başladığım Akılçelen boykotumu yine Brandon Sanderson özlemi sebebiyle sonlandırdım.

33 Beğeni

Son birkaç ayda aldıklarım.

Kilitli Oda Muammaları kardeşimin hediyesi.

33 Beğeni

Aman aman o nasıl komplo teorisiymiş öyle :smiley: Evlerden ırak

2 Beğeni

Geçmişte tatsız şeyler yaşandı biraz ama tekrar düzene oturdu gibi duruyor. Bu nedenle yazardan uzak kalan başka arkadaşlar varsa tekrar şans verebilirler.

2 Beğeni

Umarım öyledir ama Oatbringer ı 7 kişiye çevirttikten sonra Şavaş Ritmi bambaşka biri tarafından çevrilmiş. Forumda Akılçelen sayfasını takip ettiğim kadarıyla en azından iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalıştıklarını görüyorum. Neyse Sanderson çok büyük bir yazar daha fazla uzak kalmak istemedim.

2 Beğeni

Yeniler.

25 Beğeni

Tamadres.

Yine Perihan Mağden göndermiş Tamadres, okunacak 2-3 sayfalık teksir gönderseler daha iyi olurdu. :slight_smile: Neyse uçak yaparız bu kitaptan. :slight_smile:

28 Beğeni

Geçen sene Nazar koleksiyonu yaptık, bu sene bu kitap. 4 parti halinde sipariş verdim, her siparişe koymuşlar bu kitabı. İş yerinde dağıtıyorum artık. :slight_smile:

2 Beğeni

Gizliden gizliye seviyorsun, itiraf et. :slight_smile:

2 Beğeni

Teeee Radikal zamanlarından bu yana hoşlanmadığım insanlar listemde hep üst sıralarda. Bunun bir de Nuray Mert, Aslı Aydıntaşbaş, Nevşin Mengü, Murat Belge, Ufuk Uras, v.d versiyonları var.

Listem de epey genişmiş. :slight_smile:

@Erdal_01 Hatırladım, :slight_smile: geçen yıl da Reha Çamuroğlu gönderip duruyorlardı. Ben onlardan da uçak yaptım. :slight_smile:

7 Beğeni

Aslında sürpriz değil. @alper

Bana da gelmiş.

3 Beğeni

Adguard sagolsun :slight_smile: aylık 3-5 lira para alıp lazım olmayan hiçbir şeyi göstermiyor. :slight_smile:

3 Beğeni

Tamadres

Ben bunları ne zaman okurum bilmiyorum ama @alper 'in gazına gelip aldım sanırım. :slight_smile:

31 Beğeni