Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

30 Beğeni

Tamadres kampanyasından.

Perihan Magden kitabını hediye göndermişler. . :slight_smile:

40 Beğeni

kitapyurdu ve idefix siparişlerim.

46 Beğeni

Ekonomi belimi büktüğünden beri uzun bir aradan sonra ilk siparişim çok heyecanlıyım :sweat_smile:

39 Beğeni

Amazon.

Tüm ay bir dünya kampanya yaptı Amazon. 3 al 5 öde. 7 al yanına iki ekmek bir süt al diye. Şunları alayım da Amazon’a ayıp olmasın dedim. :slight_smile:

30 Beğeni

29 Beğeni

Bunlar yerine 2 ekmek 1 süt alsan daha mı iyi olurmuş acaba? :slight_smile:

2 Beğeni

Tanıtımını okuyunca acayip merak ettim. Bende alacağım.

2 Beğeni

Suyu Arayan Adam kitabına hakaret olmuş. Bitirmeye fırsatım olmadı; ama çok güzel bir kitaptır. Diğer 2 kitap da popüler bilim kitapları. 2 ekmek 1 süt kadar değerli kitaplar.

1 Beğeni

Az bilinen muhteşem duyarlar bölümüne alınası bir cevap olmuş hocam :slight_smile:

5 Beğeni

Kitaplarla alakalı bir forumda, kitapların -espri de olsa- küçümsenmesi hoş değil bence.

1 Beğeni

Eyvallah, ikna ettin beni hocam.

@alper 2 ekmek 1 süt yerine bu kitapları tercih ettiğin için tebrik ederim, doğru bir tercih olmuş.

4 Beğeni

Aralarındaki muhabbete binaen masraf etmemek anlamında söylemiştir belki hocam. Neyse ben de niyet okumayayım şimdi. :smiley:

O değil de @alper bence bir tercih yapmak zorunda olmayabilir ya. :smiley:

2 Beğeni

İsmet ile aramızda birbirimize yazdığımız cevaplarda çoğu zaman yanlış cevaplar, şakasına farklı yanıtlar ile şakalaşırız.

Öyle değil ama o kitapları okunmaya değersiz de görmüş olabilir benim de okunmaya değersiz gördüğüm çok sayıda kitap oluyor, samimiyetini bildiğim forum içi olsun dışı olsun arkadaşlara bunları da bazen şaka ile bazen ciddi ciddi söylerim.

Hakaret olarak değerlendirmek bence doğru olmaz. Şaka yapmıyor olsa bile hepimizin herhangi bir kitabı değersiz görebileceği gibi İsmet de bunları değersiz görebilir.

Bir tercih hakkım varsa, üzerine yumurta kırılmış eski usül 1.5 kaşarlı pide, büyük boy ayran, közde biber, çoban salata, ezme ve turşu alayım. :slight_smile: Bu da sipariş gibi oldu ya neyse artık. :slight_smile:

7 Beğeni

Haklısınız. Fazla hassasiyet göstermişim sanırım. :slight_smile:

5 Beğeni

İdefix siparişim .

27 Beğeni

Gec gelenler icin ozet:

• Halûk Bey, Gorki’nin anasina, Puzo’nun babasina kufretmis.

• Halûk Bey megersem, Halûk degil, İsmet’mis.

• Biz aslinda yokmusuz.

• Hepimizi satin almislar. Deadpool bizi oldurecekmis.

11 Beğeni

Death Note kutu ile böbreğimi takas edebilir miyim :sweat_smile: eminim soran çok olmuştur ama yakın zamanda para biriktirdiğim bir kutu ilanı satıldı satmayı düşünürseniz o fiyata sizden almak isterim

2 Beğeni

Sahaf ve Dolap uygulamasından aldıklarım.

41 Beğeni

BKM/Tamadres/Amazon

37 Beğeni