Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Hayırlı olsun. Bol okumalı olsun günleriniz. Çook güzel görünüyorlar. 5 ve 6. kitaplar için şeytanı dinleme sırası bende galiba :blush:

6 Beğeni

Çok uzun zaman sonra yüklü bir alışverişim oldu. :slight_smile:
Dune serisinde eksiklerimi de tamamlamış oldum.

Hepsipay ile ödeme yaptım, hepsiparalarımızı da bekliyorum.

21 Beğeni

İlknokta.

Hepsiparalar vs derken bana maliyeti bedavadan az biraz pahalı oldu. :slight_smile:

27 Beğeni

İnce Memed hariç hepsi Amazon’dan. Epeydir Türk edebiyatında uzun soluklu okumalar yapmak istiyordum. Epey pahalıya patladı, hatta sıfırı tükettim ama İnce Memed’e, Nişancı Veli’ye ve yeni tanışacağım nice karaktere feda olsun yahu!:face_with_hand_over_mouth:

28 Beğeni

İdefix

34 Beğeni

23 Beğeni

Üstteki Devler benim, alttakiler kızımın. DR günler sonlar göndermeyi başardı. Bir daha alışveriş yapmam. Zaten işletme de yandaşmış.

Şimdi ben de etkinliğe başlayabilirim.

34 Beğeni

Kitapyurdu

38 Beğeni

Amazon.

İthaki baskısıyla yaklaşık 15 yıldır barışamadık. Başlıyorum ve bir hikaye okuduktan sonra bırakıyorum. Dost Körpe çevirilerini okumak beni çok yoruyor. Fahrenheit 451 i ilk okuduğumda da hayal kırıklığına uğramış, uzun süre Ray Bradbury okumamıştım. Şimdi en sevdiğim yazarlar listesinde. Kısacası İletişim çevirisi çok övülüyordu uzun süredir, bir umutla aldık bakalım.

34 Beğeni

39 Beğeni

Strugatski kardeşlerin yazdığı kitapları okumak zordur ilk başta en rahat okunanlarla başlamanızı tavsiye ederim. Uzayda Piknik, Tanrı Olmak Zor İş bu kitaplar en rahat okunanlardır.

6 Beğeni

Teşekkür ederim bu bilgi için söylediğiniz kitapları alacaklarıma ekledim. O zaman önceliğim önerdiğiniz kitapaları okuyup sonra aldığım kitabı okumak.

2 Beğeni

Yıllık kitap bütçemde fazla verdiğimi fark edince tükürdüğümü yalayıp enginlikleri aldım :joy: Tüm kitaplar basılmadan almam diyordum :joy: . Bu vesile ile devamı için desteği de vermiş oldum.

38 Beğeni

İlknokta indiriminden aldıklarım.

41 Beğeni

Vorhemır kitapları… D&R, Idefix, Amazon karışık.

44 Beğeni

İdefix & Amazon

33 Beğeni

Fotoğraflamak için müsait bir masamız yok ama bizim de yatağımız var.

Ayrıca dört yıldır beklediğim Kan Kitapları’na sonunda kavuşabildim.

35 Beğeni

26 Beğeni

Halihazırda beşinci kitabı okuyorken neden altıncı kitabı almayalım dedik

BKM Alışverişi

30 Beğeni

BKM alışverişim

30 Beğeni