Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Amazon - TamAdres - Dolap siparişlerim.

37 Beğeni

27 Beğeni

Şimdinin Gücü aslında içerik olarak güzel bir kitap. Ancak yayınevi 45 baskı yapan şu kitaba nasıl bir kapak yapmış vicdanınıza bırakıyorum. :slight_smile:
Kapağın rengi zaten rezil, bestseller yazısı saçma, gulu guluların mutlaka okuması gereken kitap yazısı da ayrı saçmalık

32 Beğeni

Merhabalar elimde bu ürünün aynısından var death note seti satmak istiyorum ama şuan piyasada kimsede bulamıyorum satış fiyatı fln hiç bir şey bilmiyorum ucuza gitmesinden korkuyorum bir bilginiz varmı sattınızmı kutuyu geri dönüş yaparsanız sevinirim

1 Beğeni

Ucuzkitapal’dan gelenler.

26 Beğeni

20 Beğeni

2024’ün büyük ihtimalle son alışverişi :disguised_face:

33 Beğeni

İlknokta %50 boş geçmesin diye aldıklarım. :confused:

34 Beğeni

İlknokta kitap siparişim.
Şu sıralar okumaya hevesim eksilere inmiş durumda. Yaklaşık iki aydır doğru düzgün kapak açmadım. Belki biraz motive eder diye aldım.

Not: Çok karanlık çıkmış :melting_face:

32 Beğeni

O zamana size tavsiyem olarak Yer Açın! Yer Açın! ile başlarsanız size okuma hevesinizi geri kazandırır çok sürükleyici bir bilim kurgudur.

1 Beğeni

22 Beğeni

Büyük ihtimalle yılın son alışverişi, Amazon’dan.

29 Beğeni

Bunu okuma etkinliği için almıştım.

İthaki alışverişinde kitaplarda hafif hasar var. Yayıncı bile kitapları hasarlı gönderiyorsa depolar nasıl yollar anlam veremiyorum.

Kitapyurdunun indirimden almıştım yeditepe yayınlarını. Kitaplık doldu koyacak yer daha bulamadım bunlarada

30 Beğeni

Kitapyurdu puanlarım ile aldığım kitaplar. 16bin puan anca 100 lira yapmış.

24 Beğeni

Amazon, BKM, Hepsiburada, N11, Pazarama, Tamadres…

39 Beğeni

36 Beğeni

Geçen hafta Amazon’dan almıştım. Baskı kalitesi güzel.

36 Beğeni

İlknokta’dan aldığım İthaki’ler de önceki hafta gelmişti ama içerisinde 5-6 kitap hasarlı olduğu için değişime göndermiştim. Onlar da 2 gün önce ulaştı.

46 Beğeni

Uzun zaman sonra Amazon. Kitaplığımda hiç kitap almasam yıllarca okuyacağım kadar kitap birikti ama artık biraz da İngilizce kitap almak istiyorum. Aslında pek de uygun fiyatlı değil ama Türkçe çeviriler de çoğunlukla değil. En azından kitaplığımda penguin klasiklerinden kitaplar olsun istiyorum.

28 Beğeni

Günlükler - Sylvia Plath (Hepsiburada, HepsiPay)
Huzursuzlar - Amazon

33 Beğeni