İzmir Fuarı 3.gün ;
Amado, gözden çıkardığım fumettilerin sahaf takası. Rubicon Roma serisinin, Poe da Başka Yer serisinin alacağım son kitapları oldular. Amado defterini kapatmak için için Dona Flor’un tekrar piyasaya sürülmesini bekliyorum.
Gerçek şu ki çok güzel bir kitaba başlıyorsunuz.
En yakın zamanda okumaya başlarım umarım. Çok merak ediyorum.
Sahaf. Oğlak Güzel Kitaplar Serisi, Eski Dünya’nın Yetmiş Büyük Gizemi.
Yanı sıra, yolculuklar, savaşlar, yemekler vb. kitaplar da var seride.
Müzayedelerden gelen 3 büyük koli kitaptan bazıları, hepsini açamadım zamansızlıktan.Sadece kargo 1300 tl tuttu.
Everrest 5 kitap kampanyasından aldıklarım.
Nihat Behram’ın kitaplığımda olan Gendaş baskısı romanları yenilemiş oldum Ayrıca 4 ciltlik yazılar söyleşileri de aldım.
10 . kitabı bulamayınca fazla Tolstoy biyografisi göz çıkarmaz dedim.
Ve Kemal Varol’un üç kitabının tek cilt baskısı.
verest kampanyası
Can yayınları kampanyası
Amazon
Bunlar da aramıza yeni katılan aile üyesine zaman içinde aldığım kitaplar
Geçen gün okuduğum 70 fumettiden seçtiğim dördü geldi. İyi ki büyük olanı da almışım. Harika görünüyor.
Dylan Dog defterini kapadık. Martin Mystere okuyup antik medeniyet gizemlerini soracak kızıma benim ergenliğimdeki gibi rehber olması adına aldığım ikinci kitap da geldi.
Steinbecklerde Tatlı Perşembe duyurulduğu için İletişim’i aldım; ayrıca bu seride şive kullanımı vardı ve gördüğüm kadarıyla Sel’in aksine İletişim (en azından sunulan kısımda) bunu tercih etmemiş. Etse de önemli değil, sevdiğim bir kalem. Sardalyeyi konserve sanıp arka kapaktan açmışlar, depoya da sevgilerimi gönderiyorum.
Kalidasa uzun zamandır okumak istediğim bir yazardı, sonunda Hint edebiyatının Shakespeare’i ile tanışma onurunu kazandım.
Klasik Portekiz edebiyatının Virgilius’u olarak anabileceğimiz Luis de Camoes’in Lusitanyalılar uzun şiirini de çok merak ediyorum.
Önce Arthur Cravan, sonra Jacques Rigaut ve Jacques Vache gibileri ile tanıyıp sevdiğim dada akımının içine daha da girebilmek için de Tristan Tzara’nın Dada Manifestoları ve Francis Picabia’nın Kervansaray kitaplarını koleksiyona eklemek istedim.
Herkese iyi okumalar dilerim.
İlk Jules Verne kitabım hep okumak istiyordum.
Destanlar çok ilgi çekici ama okuması zor.
Beyaz Zambaklar Ülkesinde okurken Jonathan Swift’i sürekli övünce dedim bir bakayım kimmiş bu; Gulliver’in yazarı. Onuda aldım. Amazon kargoda çığırda açmış. Sabah aldım şimdi geldiler.
Mutlu ve eglenceli okumalar.
İzmir Fuarı 4.Gün ve biter ( bende biter )
Selim Erdoğan ve Saygın Ersin ile nihayet tanışma şansını yakaladım.
Kayıp Rihtım’ı takip ettiğini söyledi. Herkese selam söyledi. Yeni kitabı "çok çok’ yakında geliyormuş. Birde Pir-i Lezzet gibi ama içeriği yemek olmayan bir kitap projesi de varmış üzerinde çalıştığı.
Keşke Ahmet Ümit’te falan olduğu gibi falan bir masa olsaymış ki fotoğraf çektirmek isteyenler rahat rahat çekilirdi.
Amazon. Bir yazarın külliyatının ya da bir türde verdiği tüm eserlerin bir kitapta toplanmasını çok seviyorum. Miller’ın tüm oyunlarını görünce almak istedim. Sadece kitabın hali pek iyi değildi ama uğraşmak istemiyorum.
Sorma 5 tane yazarı sıkıştırmışlar bir masaya gariplerim zor bela imza atıyorlardı.