Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Goodreadsteki tek paperback. Umarım ithaki olaya fransız kalmaz…

5 Beğeni

İzmir Fuarı 2.gün ;

İthaki yetkilisi standta olmadiğı için sorularımı soramadım

Alfa dan benim gibi Pardayanlar bekleyenler varsa yetkilinin anlattıklarının özetine binaen çok beklemeyin diyorum artık…

31 Beğeni

Fuarda indirim oranları nasıldı?

Bazı büyük yayın evleri burnundan kıl aldırmıyor %20-25 ki onlardan genelde fuarlardan kitap almıyorum ( iş bankası, Can, Metis, Bilgi, İletişim, İnkilap)

Kronik , JBC, Prestij de toplu alimlarda %40-50 indirim uyguluyorlar.

Bu yıl ilk defa Pegasus ta setler harici bazı iyi yazarlarda %45 indirim vardi ki amazondan kontrol ederek anlık olarak takipte olduğum ve fiyatlarından dolayı alamadığım yazarları topladım.

Olimposta da tekil olarak amazondan iyiydi.

1 Beğeni

İzmir Kitap Fuarı, eve dönerken yarım saat falan bir turladım. Pegasus setlerde %50 indirim varmış ama Kızıl İsyan’ı 5 kitaplı set yapmamışlar. 5. nin ciltlisi de ellerinde kalmamış. Getirebilirlerse haber verecekler onu da alacağım ama kutulu diye çıkarıp bakmadım. Şömizler biraz ayvayı yemiş :sweat_smile: Diğer kitaplardan yapışkan bulaşması, yaldızlı yazıların yapışması/silinmesi gibi sorunları var şömizlerin.

Sonra basım tarihlerine baktım, ilk üç kitapta 8-10 senedir stokta bekleyenler varmış. Bu süreleri görünce normal geldi :smile: Almayı düşünenler için ciltsizler daha mantıklı olabilir.

Fuar fiyatları yüksek geldi bana, daha doğrusu indirim oranları düşük. %25-30 civarları genelde. Zaten almayı düşündüğüm 5-10 kitap ya var ya yoktu, bu fiyatlardan alasım gelmedi. İleride internet fiyatı daha uyguna gelir diyerekten sadece bu seriyi alıp geçtim.

17 Beğeni

Bende alıcaktım bugun bu seriyi ciltsiz olarak ama biraz daha araştırıp öyle geleyim dedim. Önerir misin seriyi?

1 Beğeni

Dördüncü kitap diğer üç kitabın sırtıyla pek uyumsuz, çok sırıtıyor.

2 Beğeni

Hocam seri 3+3 bir seri. Ayrı ayrı düşünülebilir. Ama 5.kitap da bi’ değişik.

@yates232 biraz young adult bir seri. İnsanlığın artık dünya dışında yaşadığı bir hikaye. Yer yer açlık oyunları hissi uyandırıyordu. 5-6 sene falan olmuştur okuyalı. O zamanlar çok sevmiştim ama şimdilerde sıradan gelir. Aksiyonu bol, ters köşeleri bol. İlk üçlemeyi okuyup yeni seriyi beklemiştim ama Pegasus işte. Yıllarca bekletince ben de seriyi elden çıkardım.

10 Beğeni

Geçenlerde ilk kitabı okudum ben, detaylı inceleme yaptım epey fikir verecektir;

5 Beğeni

Kaç liraya aldığınızı sorabilir miyim mümkünse, amazon fiyatları mı daha uygun yoksa fuar fiyatları mı?

1 Beğeni

Liste fiyatından %50 indirimliydi, bu 4 kitabın liste fiyatı 2800 TL ediyor. Fuardaki %50 set indirimi ile 1400 TL den almış oldum. Geçen hafta son baktığım amazon fiyatlarından bir tık daha ucuzdu yani.

Diğer yayınevlerinde internet fiyatı seviyesini göremedim, o nedenle başka alışveriş yapasım gelmedi :slight_smile: .

2 Beğeni

2 Beğeni

Satıcı sitenin kendisi ya da kitap yayıncısı vs değilse ben güvenmiyorum maalesef. Sanal pazarlardan uygun diye alıp korsan kitapları yedik zamanında. Ama fiyat epey uygun görünüyor, satıcıyı detaylı araştırıp alacak arkadaşlar varsa tercih edilebilir.

2 Beğeni

Ben de geçen hafta bu satıcıdan aldım. Kitapların jelatinleri kir pas içinde, etiket izleriyle dolu ve biraz hafif kenarlardan hasarlı gibi geldi. Ama Vodafone Pay vs ile ekstra indirimle aldığım için epey uyguna geldi. 1100 TL gibi bir şey. Dolayısıyla çok sorun etmedim ufak tefek kusurları.

1 Beğeni

Geldi yeni bebeklerim. :black_nib::black_heart:

Hikayelerin kapağında deforme var, bu üzdü biraz ama olsun, baya indirimli aldım. 272 TL’ye aldım bu ikisini. Işıkta parlıyor H.P. Lovecraft başlığı neon gibi :smiley:

Poe’yla içsel olarak gerilirken Lovecraft ile de dışsal olarak gerileceğim sanırım. XD

17 Beğeni

Amazon ayraç göndermemekte çığır açacak yakında.
Kitaplar çok kaliteli ve mükemmel geldi.

16 Beğeni

Zabit ve Kumandan ile Hasbihal’i askerdeyken okumuştum. Askerlik mantığının daha iyi anlamam sebep olmuştu.

1 Beğeni

Can 100 Lira Kampanya

23 Beğeni

Can Yayınları 100₺ kampanyasından aldığım kitaplar. :books:
Cemo’yu da Amazon’dan aldım.

25 Beğeni

Sordum şimdi bir haber yok dedi yetkili. İlk ben sormuyorum heralde sorunca suratı değişti adamın :smiley:

1 Beğeni