Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Basımı bittiği için ikinci el olarak üçünü 180 e aldım. Goodreads de baya vahşi bi vampir serisi diye bahsediliyor ve tavsiye ediliyordu. Kısa süre içerisinde okumayı düşünüyorum.

19 Beğeni

Dizisi de var, kitaplarından bence çok daha iyiydi. The Strain.

1 Beğeni

Kitaplarını okuduktan sonra izlemeyi düşünüyorum.

Gülümsedim. Güzel günlerde…

1 Beğeni

1) Platon - Devlet

1. R.A. Salvatore - Drizzt Efsanesi 9: Karanlığın Kuşatması

2. Peyami Safa - Fatih Harbiye

3. Dostoyevski - Beyaz Geceler

4. Isaac Asimov - Şafağın Robotları

15 Beğeni

7 Beğeni

Sonunda baskısı yapıldı…

17 Beğeni

Abercrombie favori yazarlarımdan birisi olduğundan son kitabının özel baskısını aldım :sweat_smile:

25 Beğeni

25 Beğeni

Çok iyi bi baskı, İthaki bunun yarısını yapsa harika olur :smile:

3 Beğeni

Kaybedilenin Gölgesi’ni yeni bir Sanderson kitabı sandım ilk görüşte.

3 Beğeni

Hayırlı olsun. KG’nin basım kalitesi nasıl? Özellikle yazı puntosu,sayfa dizaynı vs… Brandonınki gibi kötü mü?

Teşekkür ediyorum. Ben bir fark görmedim. Brandon kitapları ile aynı gibiydi.

1 Beğeni

Bu baskı yerine dandik bir karton kapak ve kağıt ile basılacağını bilmek iç acıtıyor :smiling_face_with_tear:

21 Beğeni

17 Beğeni

Hardcover kapağa bile ekstra istiyor matbaalar, bir diğer yandan uygulanan gümrük vergileri yüzünden Çin’den ithal gelen renkli matbaa tonerlerin fiyatları da uçmuş durumda hal böyle olunca standart baskılar devam edecektir.

Bu neymiş böyle ya :heart_eyes:

1 Beğeni

Düzenli olarak ciltli,şömizli,yan boyamalı, iç kapaklı baskı yapan 2-3 yayınevi var. Zarar etselerdi yapmazlardı. Tamamen özen ve değer meselesi bence. İthaki biliyor ne bassa insanlar alacak çünkü durmadan yeni kıtapların hakkını alıyorlar. İnsanlar mecburen onlardan almak zorunda kalıyor. Şuan en çok satış yapan yayınevi ve en ucuz kaliteli baskılarına rağmen. En en kötü ihtimal sınırlı sayıda özel basım bile çıkarabilirlerdi. Bu bile yok. Berbat bir yayınevi umarım sektördeki denge yakın zamanda sağlanır.

10 Beğeni

Güç bela bir iki sitede buldum bu baskıları sanırım böyle toplayacağım.

12 Beğeni

Biraz önce youtube canlı kitap müzayedelerinden gelenler.

15 Beğeni