Basımı bittiği için ikinci el olarak üçünü 180 e aldım. Goodreads de baya vahşi bi vampir serisi diye bahsediliyor ve tavsiye ediliyordu. Kısa süre içerisinde okumayı düşünüyorum.
Dizisi de var, kitaplarından bence çok daha iyiydi. The Strain.
Kitaplarını okuduktan sonra izlemeyi düşünüyorum.
Gülümsedim. Güzel günlerde…
1) Platon - Devlet
-
R.A. Salvatore - Drizzt Efsanesi 9: Karanlığın Kuşatması
-
Peyami Safa - Fatih Harbiye
-
Dostoyevski - Beyaz Geceler
-
Isaac Asimov - Şafağın Robotları
Çok iyi bi baskı, İthaki bunun yarısını yapsa harika olur
Kaybedilenin Gölgesi’ni yeni bir Sanderson kitabı sandım ilk görüşte.
Hayırlı olsun. KG’nin basım kalitesi nasıl? Özellikle yazı puntosu,sayfa dizaynı vs… Brandonınki gibi kötü mü?
Teşekkür ediyorum. Ben bir fark görmedim. Brandon kitapları ile aynı gibiydi.
Hardcover kapağa bile ekstra istiyor matbaalar, bir diğer yandan uygulanan gümrük vergileri yüzünden Çin’den ithal gelen renkli matbaa tonerlerin fiyatları da uçmuş durumda hal böyle olunca standart baskılar devam edecektir.
Bu neymiş böyle ya
Düzenli olarak ciltli,şömizli,yan boyamalı, iç kapaklı baskı yapan 2-3 yayınevi var. Zarar etselerdi yapmazlardı. Tamamen özen ve değer meselesi bence. İthaki biliyor ne bassa insanlar alacak çünkü durmadan yeni kıtapların hakkını alıyorlar. İnsanlar mecburen onlardan almak zorunda kalıyor. Şuan en çok satış yapan yayınevi ve en ucuz kaliteli baskılarına rağmen. En en kötü ihtimal sınırlı sayıda özel basım bile çıkarabilirlerdi. Bu bile yok. Berbat bir yayınevi umarım sektördeki denge yakın zamanda sağlanır.