Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

16 Beğeni

Neye bakacaksınız ona göre çekip atayım. Yani istediğiniz spesifik bir şey var mı?

1 Beğeni

Hepsiburada kuponum vardı. Ayrıca anlattığı kişi ile kendim arasında özdeşim kurdum. Aldım.

15 Beğeni

Amazon’da 100 tl’ye bulunca konusuna vs. bakmadan aldım bir tane. Çocukların ilgisini çeker belki ileride.

Dün bunu fırsat konusunda haber verene de teşekkür ederim. Etiketi 800 tl.

22 Beğeni

1. Kitap ve 2.kitap arasındaki kalite farkı inanılmaz boyutta. İlk kitap çok kötü iken ikinci nasıl bu kadar iyi anlaşılamaz. 1. Hem daha pahalı hemde daha kalitesiz…
22 Beğeni

Muhtemelen sizin birinci kitap 2. baskı, İkinci kitap ilk baskı.

Her şeyin (yiyecek - içecek dahil) kalitesi, gramajı, lezzeti falan filan herşeyi önceki yıllara göre daha düşük. Eski ile fiziksel olarak aynı şey ama lezzeti, hissiyatı, dayanıklılığı aynı değil. :slight_smile:

10 Beğeni

Çok haklısınız, umarım ilerde bu hallere bile şükredecek duruma gelmeyiz.

5 Beğeni

Felsefe kitabının içindekiler ve ilk konusunu paylaşıyorum. Konsept olarak her bir konu 4 sayfa olarak işlenmiş.

10 Beğeni
18 Beğeni

China Mieville’den ilk şehir ve şehir kitabını okumuş ve çok beğenmiştim. İyi okumalar.

2 Beğeni

Uzun bir süre sonra çizgi roman alışverişi yaptım. Cüzdanım ciddi anlamda hafifledi :slightly_smiling_face:

25 Beğeni

28 Beğeni

Keşke şu serinin de ikinci ve üçüncü kitapları basılabilseymiş.

12 Beğeni

3 Silahşörler ile birlikte almıştım ama atmayı unutmuşum.

25 Beğeni

15 Beğeni

22 Beğeni

Bugün gelenler

22 Beğeni

15 Beğeni

Sonunda kutulu setini bulduğum seri. İlknokta sitesinde yatıp kalktım stok yenilendi mi diye takip etmek için.

28 Beğeni

Harika görünüyor, hayırlı olsun.

2 Beğeni