Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Keşke ciltli alsaydınız. Karton kapaklı versiyonları zarar görmeye çok müsait. Malum kalın kitaplar bunlar.

2 Beğeni

Dikkatli okumaya çalışacağım kapak tasarımlarını görmek beni daha çok kartona itti bir de artık ciltli kitap alma alışkanlığımı bıraktım karton biraz daha estetik ve hafif geliyor :grin: Haklısınız ama dikkat ederek zararı minimum seviyede tutmayı hedefliyorum

3 Beğeni

Ben de bu konuda çok karasız kaldım. Karton kapak seven biriyim, kitaplarımı da çok dikkatli okurum. Ama kalıcılık açısından kararsızım. 4 al 3 öde varken alsam mı karton kapakları diye düşünüyorum.

Ciltlilerin muhafazasında da sırttan sarkma sorunu olabilir konusu var onun dışında daha avantajlı. İlk çıktığında ciltli almıştım daha sonra satmıştım o zaman yanlış hatırlamıyorsam kapak tasarımları biraz daha flu-blur efektli gibi gelmişti ciltililerde

2 Beğeni

12 Beğeni

Amazon indirimleriyle %50’den daha uygun oldu. Hasarsız geldiler. İkinci kitapla birlikte haritada varmış bilmiyodum odama asarım artık. Beşinci kitabın karakter kartı yoktu ama önemli değil.

23 Beğeni

17 Beğeni

Amazon indiriminden aldıklarım.

19 Beğeni
  1. Aziz Nesin - Nah Kalkınırız

1. Celal Nuri İleri - Perviz
  2. James Tiptree, JR. - Houston, Houston Duyuyor musun?
  3. Yusuke Murata - One Punch Man 16
  4. Han Kang - Veda Etmiyorum*
  5. Dostoyevski - Kumarbaz
  6. Jane Austen - Gurur ve Önyargı
  7. Merve Köken - Türk Mitolojisi
1 Beğeni