Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Madalyonun öteki yüzü yok mu hocam :grin:

Yukarıda paylaşılmış yeni gördüm kusura bakmayın.

1 Beğeni

Okuyunca fikrini merak ediyorum.
Ben bu kadar popüler olmadan ve Acemoğlu ödül almadan okumuştum.

1000 k da biraz yerden yere vurmustum kitabı :face_with_peeking_eye::shushing_face:

Gereksiz uzun, çok kotu editörlük sebebiyle…

2 Beğeni

Madalyonun diğer yüzü var tabii de kartla kapaktaki yaratık birbirine baksın diye böyle ayarladım. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Uzun zamandır almak istediğim ve ciddi bir meblağ ile almak zorunda kaldığım ve baskısı uzun zamandır olmayan bir eser.

9 Beğeni

Kitapseç diye bir siteden aylık rızkımı vererek aldım, sonra daha da fahiş fiyatlı olarak amazonda gördüm. Kitap karaborsa olmuş resmen yahu el atın artık şuna ey Alfa. Ayrıca bütün fotoğrafları atmadım kenarları ezik, açık falan geldi, bu da ayrı can sıkıcı.

22 Beğeni

26 Beğeni

Okuyan bir arkadaşım da biraz negatif görüş iletti, bende vakitsizlik ile şimdilik 2026 ya öteledim okumayı :smile: . Aslında görüşüm bu reislerle paralel biraz, o nedenle merak ediyorum ama şimdilik gözüm korkuyor. Arkadaşımın yorumuna göre laf salatası miktarı çok fazlaymış :joy: .

Bakalım, bir ara gelir sırası.

1 Beğeni

Aylık rızkımı vererek cümlesi üzdü beni​:face_with_diagonal_mouth: Bende diyorum ki artık yeter almayayım şu kitabı ama zehir bir kere vücüda girdi böyle yaşamaya devam ediyoruz. Size de iyi okumalar dilerim. :blush::blush:

1 Beğeni

Hahah evet biraz abartmış olabilirim ama üzücü bir alışverişti :melting_face: Aynen öyle, yayınevleri de biliyor halimizi acımıyorlar sağolsunlar. Teşekkür ederim :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Vijdansızlar, ahleksizler, yemeğe tuz atarlar, tuz atmadı derlerr diyor Burhen Altıntop üstadımız. Ve yine Nasreddin Hoca hesabı onlarda haklı bizde haklı, haksız kimse yok :sunglasses:

2 Beğeni

Rahmetli Behçet Aysan’ın kitabı. Görünce dayanamayıp aldım.

23 Beğeni

Bir şiir sevdası seziyorum.

2 Beğeni

Bana bir gömlek dikebilir misin sen? :slight_smile:

2 Beğeni

Malazan’ı kaptım. Gelir gelmez başlıyorum. :slight_smile:

Thy’nin uçuş millerini Amazon hediye kuponuna çevirdiğimiz için yarı fiyatına geldi. :cherry_blossom:

8 Beğeni

Nadirsahaf aldığım…

7 Beğeni

Amazon. Özgür Mumcu’nun Dünyalılar kitabı hoşuma gitmişti. Birde bu kitabı varmış ama kitapçılara baktığımda ya yoktu ya da eski kapaklı (benim sevmediğim) versiyonu vardı. Amazonda yeni kapak mı gelir, gelmez mi bilmeyerek aldım ama yeni kapaklı geldi. Yıllık şansımı böylece kullanmış oldum sanırım :sweat_smile:

13 Beğeni

Hangi ara 1.592.806 km² kaybettik diye dizlerini dövünerek geçirmiştir. Fatih’i, Yavuz’u, Kanuni’yi kabuslarında görüp günlerce uyuyamamıştır.

12 Beğeni

1000024615

10 Beğeni

Devletin başına geçtiği zamanı iyi değerlendirme yapmadan yüzeysel yorum yapmak basite indirgemektir. Cumhuriyetin öve öve bitiremediği Mithat Paşa nın sırf kendi çıkarı ve egosu için Rusya ile savaşa sürüklemesi 33 yıllık saltanatın borç içine girmesi ,yüzbinlerce m2 toprak kaybı, itibar kaybı, insan kaybı ile sonuçlandı. Ayrıca Babası Abdülmecid in 300 milyon altın borcu da 30 milyona indirmesi ise hiç bilinmez ya da görmezden gelinir maalesef.

2 Beğeni

Çeviri nasıl asıl merak ettiğim bu

1 Beğeni