Gerçekten bu nedir… Kredi çekip ancak alınabilir.
İlk 10-11 kitap çıktıkları dönemde piyasanın çok altındaydılar. Yönetim değişikliği sonrası geldi Goya ve Manet, şu an uçmuş olabilirler.
Set halinde 65bine görmüştüm geçenlerde… Azıcık gözüm kaldı, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi maşalla
Hocam, Unutulmuş Büyüler ve Terk Edilmiş Öyküleri okudunuz mu? Nasıl buldunuz?
65 bine 8-10 tane Taschen Collector’s Edition (XXL’nin de ötesi, 5 ebatın en büyüğü) kitap alırsınız, aralarında Michelangelo, Raphael, Caravaggio, Bruegel’in de bulunduğu. Yanlarına King Tut ve Godfather Family Album. 50 cm falan yukseklik.
Veya John Kobal’ın koleksiyonundan prestijli büyük boy sinema kitapları toplarsınız, George Hurrell, Clarence Sinclair Bull, Ruth Harriet Louise, Alfred Cheney Johnston gibi fotoğrafçıların tüm işleri üstüne de katarak, 30 son kalite kitap. Sıfırdan ülkenin en iyi arşivini kurarsınız.
Geçen sene tüm kitaplığımı yeniden almaya kalksam yüz bini bulur mu diyordum, adamlar bin-iki bin maliyetli seti 65 bine ötelemeye çalışıyor, vay anasını.
Hiç kalmasın, illaki bulunur. Hep böyle gidecek değil. Teşekkür ederim.
Maalesef henüz okuyamadım hocam.
Şanslıyız , eskiden uygun fiyatlara aldık , şimdi tüm ciltli kitaplar özellikle fiyatlandı. Altın ile yarışıyorlar resmen.
Gardrops’ta, normalde uçuk fiyatlara satılan bu kitabı pazarlıkla uygun fiyata aldım. Yapı Kredi Yayınları’nın geçmiş yıllarda sanat tarihi alanında çok değerli kitapları varmış. Bu kitap da baskısı olmayan, nadir ve koleksiyonluk bir eser. Sanat tarihini, ressamların eserleri üzerinden kronolojik olarak ele almış. Ancak, kitabın ebatları böyle bir eser için küçük; okuma ve inceleme deneyimi açısından beklentimin biraz altında kaldı.
YKY mağazası. Birinci kitap yeni değil, bende vardı ve 18 yıldır ikinci kitabı bekliyordu ![]()
Dost Kitabevi. Berserk serisinin basım hızı çok iyi, nazar değmesin ![]()
Korku Film severleri hemen buraya alalım. Market alışverişimde dergi standında rastladım ve tabii ki kaçıramazdım.
“Sinema” dergisi Ağustos sayısında baştan sona unutulmaz 100 korku filmini belgesel tadında tanıtıyor. Siz de benim gibi meraklısıysanız kaçırmayın:
Nerede bulabiliriz bunu migros mu?
Evet, reklam olmasın diye yazmamıştım.
Eskiden sinema dergileri çıkardı güzel ülkemde. Dergi kültürü öldü resmen.