Kitap değiştirmek pek huyum değil ama bunu okumaya başlarsam dağılacak gibi geldi. Holden iyi hoş ama sırt yapıştırıcıları da çok çok az.
Değiştirmeli miyim?
Kitap değiştirmek pek huyum değil ama bunu okumaya başlarsam dağılacak gibi geldi. Holden iyi hoş ama sırt yapıştırıcıları da çok çok az.
Değiştirmeli miyim?
Ben daha okumaya başlamadım, okurken Malazan okur gibi dikkatli okumak lazım o zaman. Şu an ben içine bakmadığım için sağlam duruyor. Ama bu kitapla ilgili bi kaç yazı daha görmüştüm sanırım bununla ilgili. Değişim yap desem gelen gideni aratır mı bilmiyorum ![]()
Yaşadığım buna benzer durumlarda üşensem de değiştirdiğim çok oldu. Okurken veya kitap elimdeyken aklımın bir tarafının orada kalacağını bildiğim ve keşke dememek için. Sen de böyle düşünüyorsan geç olmadan değiştir bence.
Bu seri ancak bankanın üç senede bir verdiği promosyon ile alınır naçizane ![]()
İyi okumalar…
Kesinlikle değiştirin, bu yoklukta diş tırnaktan artırıp kitaba harcıyoruz bütçeyi; bir zahmet kontrol edip göndersinler…
Ben Amazon’da mesela (kitapyurdu’nda çok olmuyor da) artık en ufak bir kıvrılma, ezilme sayfa hatasında değişime gönderiyorum; çünkü zaten iyi paketleme yok, bir de kitap defolu gelince benim de buna tahammülüm yok. Evden gelip alıyorlar, yenisini gönderiyorlar.
Teşekkürler. Umarım kalan 5 kitap için de masaya otururlar. Bu arada, yeniden basımların sürekli yapıldığını söylemişlerdi o dönem ve Da Vinci ile Van Gogh karaborsada fırlamışken yeni baskıları yapılarak okuyucu sevindirilmişti (aynısı YKY Da Vinci Yazılar’da da olmuştu). Umarım tüm seri için bu yeniden yapılır ve şark kurnazlarının şişirdikleri balonlar ellerinde patlar.
Benim kitapyurdu’nda oldu.
Fransızca hakkında sohbet ettiğim ve benim gibi Proust sever olan bir arkadaşımdan aldığım güzel ve anlamlı bir hediye
Merci beaucoup! ![]()
Uzun zamandır kitap okuyamıyorum. Yeniden başlamak ve kendimi motive etmek için, kitap alma zevkini yeniden tadına varmak için kitap aldım.
Amazon. Ufak tefek hasar var kutusunda gibi ama dert değil. Her taraftan çektim görün diye. (İlk fotoyu illüzyon gibi çekmişim ama tepe kısmı o
)
Ben Ankara’da Çağdaş markette buldum ve çok beğendim. Gerçekten arşivlik bir sayı olmuş. Haberim yoktu sayenizde aldım, teşekkürler.
Anadolu korku öyküleri 1. Cilt çok iyidir. Hala hatırladıkça ürperdiğim bir iki öykü var içerisinde.
Rica ederim Pamir1993, gerçekten beğendiğine sevindim. Belki bu sayfada fark etmemiş dostlarımız olabilir. “Okuyorum” sayfasında da paylaşsam iyi olur ya da istersen sen de paylaşabilirsin…Keyifle okumalar ![]()
Kitap bittiğinde paramparça olma garantili. ![]()
Beğendim, onayladım ![]()
Romanlarının dışında bu tuttuğu günlüklerde çok güzel. Saramago olsun çamurdan olsun okunur ![]()