Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Para var huzur var. :slight_smile:

3 Beğeni

Fransızca öğrenmeye başladım ve Aykut Yavuz’un videolarını izliyorum iki haftadır. Yeni bir kitap çıkarmış, temel seviye için dilbilgisi kitabı. Henüz işin başlarında olduğum için aldım hemen. Gelir gelmez de inceledim. Çok güzel. Videolarla birlikte bu kitap üzerinden dil öğrenmeye çalışmak daha keyifli olacak bence. :slight_smile:

24 Beğeni

Sigortasını ve kaskosunu yaptırdınız mı hocam?

3 Beğeni

23 Beğeni

Sigorta yaptırdım, kasko çok çıktı.:smiley:

2 Beğeni

Vay be, yedinci kitaba kadar geldik. Son kitabı da görürüz inşallah.

29 Beğeni

24 Beğeni

Altından daha değerliler, maşalla

3 Beğeni

Buradan dönmez diye düşünüyorum.

Herhalde, değil mi? Yani dönmez yaw :anxious_face_with_sweat:

Dönmez dönmez. Işık göründü, geri dönüş daha maliyetli olur artık. :slight_smile:

1 Beğeni

Kitapyurdu. Poşete atıp göndermişler. Çok bir hasar yoktu ancak benim için kitapyurdu macerası bitmiştir.

18 Beğeni

Hocam bu 7. Ne kadar kalınmış böyle ben 5 e kadar ciltsiz toplamıştım ama ciltsizde patlamasın diye şimdi düşünmeye başladım :rofl:

2 Beğeni

Safları bozma, ciltsiz de dayanacak! :smiley: Ben de sorguluyorum bazen, bu kadar pahalı olmasa çoktan değiştirmiştim.

4 Beğeni

Kibar olursanız, naif, efendi gibi davranırsanız bir şey olmaz. Suyuna gidin :slight_smile:

4 Beğeni

Hassas kitaplar. Ben birinciyi okurken sırtından kırmıştım sanki. Ama ben biraz hunharca kullanıyorum kitapları, acımıyorum pek. Arkadaşlara katılıyorum, nazik davranırsan hiçbir şey olmaz. :slight_smile:

4 Beğeni

10.38 lerde biraz girmiştim bu konuya.

8 Beğeni

Narnia günlükleri tek cilt geldi ama 497 ve 498 numaralı sayfalar sorunlu sizce iade etmek mi lazım stok yok şu an yenisi gelmez gibi 347 tl ye aldım

3 Beğeni

Şöyle içinde patpata sarılmış koli ile gelen kitabı özlemişim, tertemiz paketlemiş Kitapyurdu.

Karton kapak 7. kitabın sırtının kırılmama ihtimali yok gibi duruyor maalesef :grinning_face_with_smiling_eyes: . Kapak açılmamış haliyle bile bir eğriliği var.

21 Beğeni

Stok çoğu yerde yok sanırım, Amazon değişim de yapmıyor direk iade alıyor. Bir daha bu fiyata denk gelmez diyip tutabilirsiniz ama son karar sizin :grinning_face_with_smiling_eyes: . Diğer sitelerdeki stoğu detaylıca bir kontrol edin derim.

4 Beğeni

Aynen karton devam yanına bir de yeni 2024 penguen baskı ingilizceleri de toplamayı düşünüyorum 7. Kitaba kadar tekrar basmışlar

1 Beğeni