Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Personelden personele paketleme olayı değişiyor sanırım.

3 Beğeni

Kesinlikle öyle bu arada. Bir kez 15 kitaplık bir sipariş verdim. Bazı ciltli kitapların şömizi yırtık hatta şömizsiz geldi. Bazıları katlı hâlde geldi. En son İthaki yayın grubu indiriminden 5 kitap aldim hepsi tertemiz, jelatinle sarılı çok iyi bir şekilde geldi. Tamamen şans

3 Beğeni

Ben de kitapyurdu’ndan aldım. Kutunun içine bodos koyup yollamışlar. Hiçbir koruma vs. yoktu. Şirket standardı diye bir şey yok, tamamen şans. :slight_smile:

3 Beğeni

Kitapyurdu zamanında tam otomatik paketleme makinemizle ülkede tekiz falan diye hava atıyordu, sağlam da geliyordu kitaplar, ne oldu acaba.

3 Beğeni

Biçicinin Kasırgası ciltli kitapta şömizin sırt kısmı kabartmalı mı düz mü sizde? Diğer kitaplar yanımda olmadığı için hatırlayamadım ama sanki sırt kısmı kabartmalıydı diye aklımda kalmış.

1 Beğeni

Amazon.

27 Beğeni

Bu yayınevinin bir kusuru olduğu için iki kez başıma geldiğinde yayınevlerine yazmıştım, biri YKY diğeri Ötüken’di ve YKY hatalı ürünü isteyip yenisini göndermişti, Ötüken doğrudan yenisini göndermişti.

4 Beğeni

Doğru, depocunun/sevkiyatçının insafına kalır kolileme çoğu zaman :grinning_face_with_smiling_eyes: Standardize etmesi zor ama aslında başlarında aktif bekleyip düzenli kontrol edecek bir yetkiliye bakıyor böyle şeyler ( kendimden biliyorum :joy: ) . Şirketler personelden kısmazsa hiç sıkıntı olmayacak bir etmen yani ama en başta her zaman personelden kısılır bizde.

Şömizin sırtta kabartma yok hocam. Önceki kitaplarda da yokmuş.

5 Beğeni

Oxford Dünya Mitolojisi ve Denizde Zafer renkli :+1:t2:

29 Beğeni

26 Beğeni

13 Beğeni

Keyifli okumalar. Kuğu Şarkısını yorumunuza göre alabilirim. Alıp almamak konusunda çok kararsızım.

1 Beğeni

Ne demek kararsızım :expressionless_face:

3 Beğeni

Yorumlandı ve övüldü o kadar hala kararsızım lafı kabul edilemez :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Amazon yenisini hatalı yollarsa yazayım belki yayınevi düzeltir :smiley:

1 Beğeni

Aldığımı gören birkaç kişi “çok güzel bir kitap, hemen oku” dedi. Ben de uzunluğuna bakmayıp direkt buna başlasam mı diye düşünüyorum :upside_down_face:

2 Beğeni

18 Beğeni

Hakikaten millet öve öve bitiremedi, ben sırf kuğu için Mahşer’i okudum Melih :smiley:

Sen de orada değil miydin çık anlat. :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Belli ki değilmiş :blush:

1 Beğeni

Kararsızım dedim hemen linç başlatılmış :sweat_smile:

Mahşer’e çok benziyor denilince işte kararsız kaldım. Çok benzerse Mahşer’i tekrar okurum diye düşündüm :joy:

8 Beğeni