Haydaaa ![]()
Mahşer uncut hali 90, Kuğu 87 yalnız. ![]()
Yok ya buradan linçleyemiyorum. Argümanım zayıf kaldı.
Haydaaa ![]()
Mahşer uncut hali 90, Kuğu 87 yalnız. ![]()
Yok ya buradan linçleyemiyorum. Argümanım zayıf kaldı.
Oxford Dünya Mitolojisi ve Antik Anadolu kitaplarının kağıt kalitesi aynı mı yoksa sadece Dünya Mitolojisi ivory kağıt mı ? Sitesinde her iki kitap için ivory açıklaması var ancak videolarda Antik Anadolu 2. hamur gibi duruyordu. Bilgi verirseniz sevinirim ![]()
Mahşer de hep Körlük kitabından esinlenme. Bence onu oku hocam tekrar. Şimdi kim uğraşacak 1000 küsur sayfa kitapla.
Ortak yönü: malum körler sümüklerini silemiyorlar hep sümüklü geziyorlar ortalarda
.
Bu işin sonu dünyadaki ilk romanı yazan kişiye kadar gider diye düşünüyorum ![]()
Dünya Mitolojisi daha kalın ve kaliteli bir kağıda basılmış. Antik Anadolu ivory olabilir tam anlamıyorum doğrusu ama klasik ciltli kağıtlardaki o samana yakın kağıt tadı aldım :d
Tamam ya %99 alırım ![]()
@Lorien_archers sen sevmemiştin gibi hatırlıyorum, o yüzden birlikte okuyalım ![]()
Yok ben beğenmiştim kitabı ama tekrar okumam. Gider Mahşer okurum tekrar onun yerine
.
Hadi Kuğu Şarkısı’nı etkinlikle okumada anlaşalım hocam müsait bir zamanda.
Yenisini sipariş ettim bu sefer sorunlu sayfa yoktu eskisini iade ediyorum merak eden dostlar için yazmak istedim.
Classic Tales of Mystery fiyatına göre güzel baskıymış bence, tavsiye ederim.
https://www.amazon.com.tr/dp/1645171531?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
Ördekler kitabı @sultiderler merakımı cezbettirmişti, epeydir merak ediyordum. Büyük gün bugünmüş ![]()
Ayy çok sevindim, iyi okumalar
Umarım seversin. ![]()
Her ne kadar başlığa uymasa da paylaşayım dedim. Ülkemizde yayınlanan ilk bilimkurgu dergilerinden olan X-Bilinmeyen’in elimde 1978 yılına ait cildi vardı. Bu hafta 1977 ve 1979 yıllarına ait olan ciltlerini aldım. Kitaplığımın önemli bir eksikliğini tamamlamış oldum.
Kalbimiz dayanmıyor, raf nasıl dayansın?