Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Ben salonun büyük bir duvarına ikea kitaplıklarla kütüphane yaptım ama yetmiyor. Bu gidişle Hanım ya ben ya kitaplar diyecek :slight_smile:

6 Beğeni

Çok güzel bir kaynak kitapmış. Çok beğendim.

20 Beğeni

19 Beğeni

Kasım ayı içerisinde satın aldıklarım. Duşan’ın Profesyonel adlı tiyatro eserini okuyup beğendikten sonra aynı yazardan iki kitap daha satın aldım.

Yerdeniz Büyücüsü; Karton kapak, 282 sayfa ve son sayfasında harita mevcut. Üstün körü incelediğim de çizimler benim pek hoşuma gitmedi. İlkin sisli vadi çizimleri ve kayıkla açıldığı kısımlar güzel görünse de ilerleyen sayfalardaki ejderha çizimleri çok kötü görünüyor. Genel olarak fena sayılmaz. Goodreads puanı da oldukça yüksek.

21 Beğeni

İthaki indiriminden aldıklarım. 9 kitaba 2320 tl verdim. İthakiden almak istediklerimin 1/5 i falandır heralde bunlar. Bu fiyatlarla nasıl olacak bu işler :anguished_face:

32 Beğeni

Poşet içinde patpat a sarılı gelmiş ama kargodan korumaya yetmemiş maalesef. Aldığı birkaç ufak darbe var hepsinin.

Artık üreticiden, direk kendi sitesinden alacaksak bari ufağından bi koli görseydik :confused:.

26 Beğeni

Özer’in en sevdiğim huyu beni de düşünüp Şeytanlar kitabından 2 tane alması :face_with_hand_over_mouth:

Şaka bir yana artık ya koli ya pat pat. İkisi bir arada olarak göremiyoruz.

3 Beğeni

Hahah 3 tane alsaydım keşke :joy: .

2 Beğeni

Kargo 3 tanesini biçmiş köşelerini :pensive_face: Ayrıca çoğu leş gibi pis geldi

24 Beğeni

Şöyle bir saçmalık var :thinking:

17 Beğeni

Bende Kasım/2019 2.baskısı var çevirmen Niran Elçi yazıyor içerisinde size gelen kaçıncı baskı ?
Niran Elçi - İthaki Yayınları sayfasında eski cep boy baskılarını çevirdiği gözüküyor.

1 Beğeni

Tahmin edeyim: Amazon.

1 Beğeni

7.Baskı Dracula. Niran Elçi çevirisi şikayet almış galiba tekrar çevriltilmiş.

İthaki sitesinden aldım :expressionless_face:

1 Beğeni

İthaki’nin %50 indirimlerine kanıp aşağı yukarı aynı fiyatta olmasına rağmen Amazon’dan almadığım kitapları daha korunaklı gelirler diye kendi sitelerinden aldım almaz olaydım. Arkadaşın dediği gibi tüm kitaplar tozlu, pis ve köşeleri hep hasarlı. Hatta 1 kitapta ters baskı gelmiş. %50 indirim diye bütün iade edilen ürünleri yolluyorlar sanırım. Yani bu kadar yüksek meblağlar ödeyip üreticiden 0 halini alalım diyoruz ikinci elden beter kondisyonlarda kitaplar yolluyorlar.

Swamp Thing set + Vaiz set + Sandman set + Dorohedoro 2 ve 3 aldığım kitaplar. Şu an dışarıdayım o yüzden fotoğraf atamıyorum, benimle birlikte benzer bir sıkıntı yaşayan olduğu için buraya yazmak istedim.

Daha önceden İlknokta’dan çok alışveriş yapmıştım ama hiç böyle bir sorun yaşamamıştım.

17 Beğeni

Rezalet bir durum gerçekten :expressionless_face: Gıcık oldum hepsini iade edeceğim. Paramla rezil oluyorum resmen. Dediğiniz gibi keşke Amazon’dan alsaydım. Son dönemde düzelmişlerdi.

:person_facepalming:

16 Beğeni

Çok kötü gerçekten. İki gün önce ben de sipariş vermiştim, tedirgin oldum şimdi :frowning:

3 Beğeni

Herşeye aday ama hiçbirini kazanamamış Kurtuluş Şarkısı kitabını aldım :grinning_face_with_smiling_eyes: Umarım beğenirim.

24 Beğeni

Şunu paketleyip gönderen arkadaşın iş ahlakından şüphe duyarım.

3 Beğeni

Kasım ayı, aldıklarım.

Pera Müzesi’ne ait kataloglar vardı ancak taşınma sırasında kayboldu. Bir daha aldım.:slight_smile:

Atay’ları kampanya dönemi aldım.

Enis Dinç’in, “Beyazperdede Atatürk” çalışmasını çok merak ediyordum. Şükrü Hanioğlu’na da teşekkür var içinde.

Alfa’lar ise, ikisi 30 liraydı. Sepet tamamladım.

27 Beğeni

36 Beğeni