Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

20 Beğeni

Son kampanya’dan aldığım ithaki kitapları böyle geldi. İmperler çağı mı kısa, efsaneler çağı mı uzun anlamadım da, şakülü kayık bir tanesinin. Altlar tutuyor, üstte kalınlaşıyor kitap.

Verhulst da böyle. Sizde elinde olan varsa bu kitapları kontrol edebilir misiniz?

15 Beğeni

Yayınevinin kendi sitesinden aldığımız kitaplar da hasarlı gelmesin.

Ya da hiç olmadı hasarlı kitaplar diye kategori açsınlar ne aldığımızı bilelim.

14 Beğeni

28 Beğeni

İmperler Çağı ebadında bu yazıyor 14 x 23 cm aşağıda ise attığınız diğer kitabın sayfa sayısı yer alıyor.

4 Beğeni

Ben de ithaki kampanyasından aşağıdaki eksikleri aldım. Ama bendeki Sullivan kitaplarının boylarında sıkıntı yok üstat . @BiblofilYouTube

25 Beğeni

Amazon’dan

16 Beğeni

Ravenloft diyarından Kuman diyarına :smiley:

22 Beğeni

20 Beğeni

Youtube canlı kitap müzayedeleri satın aldıklarımdan bugün gelenler ;

15 Beğeni

Fırından taze çıkmış :slightly_smiling_face:

24 Beğeni

Siz paylaşınca görüp, Zaman Bakanlığı’nı belki hemen okursunuz diye 1000k’ ye ekledim. Eğer okursanız kısa bir yorum yapabilir misiniz?

3 Beğeni

Bu aralar kitaplar elimde sürünüyor. Hem işten yorgun dönmem hem de ki en önemlisi okuma konusunda ara ara başıma gelen kitap okuma isteksizliği ile başımın dertte olması. En kısa zamanda bu durumu atlatırsam Sakkara’nın Kumları biter bitmez başlarım, bende merak ediyorum kitabı :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Amazon ve BKM siparişlerim .:saluting_face:

21 Beğeni

Kitaplık iyice şişti, teker teker alıyorum artık ama onu bile almamak lazım :grinning_face_with_smiling_eyes: .

27 Beğeni

Kaçak katlar da dolmak üzere ve ultimatom aldım hanımdan. Kitaplıkları değiştirip yer açma planım var ama. :smiley: Arkada Kan Yemini’ni görünce de istemsiz seviniyorum.

4 Beğeni

Onu da hala okuyamadım, yanındaki Kuzgunun Gölgesi serisini de :grinning_face_with_smiling_eyes: . İyice kısacam artık kitap alma işini, önceden bekleyenlere sıra gelmiyor :grinning_face_with_smiling_eyes:.

2 Beğeni

:open_mouth:

Baştan sona yüksek tempolu, entrikalı, kanlı canlı, harika bir askeri fantastik seridir kendisi. Ne kadar övdüysem de şu forumda az gelir. 4 günde bitirip boşluğa düşmüştüm daha fazla lazım diye ama kime önerdiysem beğenmedi. :sweat_smile: Yazarı da Sanderbot’un öğrencisidir.

10 Beğeni

Barut üçlemesi mi? Benim de favori fantastik serilerimden.

9 Beğeni

İthaki indirimlerinden aldıklarım .

23 Beğeni