Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Bugün ikinci set geldi. :slight_smile:

Dördüncü kitap

Beşinci kitap

Altıncı kitap

56 Beğeni

Kıskandım, harika gözüküyorlar. :drooling_face: Güle güle kullan dostum, kaça maloldular?

1 Beğeni

30 Beğeni

Şahane görünüyorlar. Baskı dediğin böyle olur. Adamlar yapıyor kardeşim :slight_smile:

3 Beğeni

Teşekkürler dostum. :heart: Set 150 sterlin, yüzde 10 indirim yaptılar ilk seti alanlara. Kargo eklenince 150-160 sterlin civarı bir şey olmuştu. 3 4 ay oldu alalı. 8 bin TL diye kalmış aklımda, 9 da olabilir.

Çok güzeller bence de. Ama tabii bunlar özel baskı, koleksiyonluk. Keşke ülkede daha çok böyle şeyler görsek. Kickstart projesi bile olabilir.

4 Beğeni

Oha ben ilk seti attığında kaçırmışım. Valla kıskandım hocam hayırlı uğurlu olsun :heart_eyes:

2 Beğeni

Gitti mayış, gitti çoluğun çocuğun rızkı.

Çocuklara yatırım bunlar hep. :slight_smile:

1 Beğeni

En güzel yatırım

:slight_smile:

1 Beğeni

Amazon siparişim.

29 Beğeni

24 Beğeni

Yine Amazon siparişi.

27 Beğeni

40 Beğeni

En son katıldığım Youtube canlı kitap müzayedelerinden gelenler ;

23 Beğeni

Tamadres kampanyasından gelenler.

Redburn baya kötü kondisyonda geldi. Redburn’un hikayesinin geçtiği zamanlardan kalma gibi gözüküyor :hushed_face:

27 Beğeni

YouTube da hangi platformlar var? Sakıncası yoksa isim verebilir misiniz?

Ankara’ya gelmişken :sweat_smile:

29 Beğeni

https://www.youtube.com/@Galoismuzayede/streams
https://www.youtube.com/@GEZEGENSAHAF/streams

Daha önce sorulduğunda bunları yazmıştım.Bir güncelleme geçeyim…

Galois Müzayede ; Genelde her çarşamba ve cuma 20:45 civarında canlı yayına başlıyor , pey verebilmek için whatsapp üzerinden iletişime geçmeniz gerekiyor bir defalık. Müzayede edilecek kitaplar ve objeler , efemeralar yine whatsapp ve instagram üzerinden 1 hafta öncesinden yayınlanıyor.

Gezegen Sahaf ; Hafta sonları Cumartesi ve Pazar müzayede yapıyordu ama artık Pazar gününe çekti sadece ,saat 14:00 gibi başlıyor. Pey verebilmek için aynı şekilde whatsapp üzerinden bir defa iletişime geçmek yeterli oluyor. Ayrıca web siteleri devam ediyor ama sabit bir günü yok, duyurusu yapılıyor önceden .

İki kanaldan da yüzlerce kez müzayedeye katıldım, en ufak bir sorun yaşamadım.Canlı yayın olduğu için kitapları iyice görebiliyorsunuz , soru sorabiliyorsunuz , varsa kusurları belirtiliyor zaten. Genelde çok temiz ürünler çok uygun fiyata alabiliyoruz. Bu yayınları keşfettikten sonra alışveriş sitelerinden kitap satın almalarım oldukça azaldı. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

3 Beğeni

Uzun zamandır okumamanın yanı sıra kitap alışverişi de yapmıyordum. Resimli Zümrüdüanka Yoldaşlığı hazır yoldayken eksik olan Ateş Kadehi’ni de fiyatı artmadan seriye katayım dedim.

Diğer yandan manga okuru bir insan değilim ama popüler ve gündem anime serilerinden ilgimi çekenleri izlemeye çalışıyorum. Frieren, benim için çok başka bir yere sahip. Yeni sezon öncesi onu da toplamaya başlayayim dedim.

26 Beğeni

Son zamanlarda Kitapyurdu’ndan aldıklarım

23 Beğeni