Adrian konusunda yayınevi biraz haraketlendi diye aldım. Basarsanız alırız.
Sizce hangi kitabı ile başlamalıyım bende okumak istiyorum bu yazarı ?
Zamanın Çocukları ile. Okumadım @Pyrewrath daha iyi aydınlatır.
Bence Devler ile başla, hem ince bir kitap hem de seri değil.
Teşekkür ederim.Bende listeme seri kitap olmadığı için Cennetin Kapıları kitabını eklemiştim ama Devler kitabı ile başlayacağım.
İnce oldukları için Devler ya da yeni çıkan Kadim Irk ile olabilir. Zamanın Çocukları ise bence en başarılı eseri, tüm bk okurlarının şans vermesi gerekiyor.
Teşekkürler, Devler kitabı ile başlayacağım.
Yabancı HP daha hoş. Harry Potter yazısı eski kapaklı HP yazısından. Bizde Harry Potter deyip geçilmiş.
Evet maalesef kalite düşüyor fiyat artmasın diye..özel şeyler düşük karla satılsa olmaz mı..? Maliyetine yakın yani..herkes kazanır..Kalite farkı yaratınca insanin aklına saçma sapan şeyler geliyor..Acgozluluk veya para gozluluk gibi..Bence kitapları kitap sevenler pazarlamali..tıpkı kütüphanede çalışanların kitap sevgisi olması gibi..kitap sadece iş değildir…Hissetmek gerekir.

Bu kitabı ikinci el kargo dahil 250’ye aldım. Eylül 2024 yılında kitap kampanyalarında paylaşmıştım, 115 den 102 ye düşmüştü amazonda. Şimdi satıcı o zamandan beri amazon değil 400 liradan fazlaya satılıyor.
Keşke İthaki de Ötüken gibi Dracula’yı ambalajlasaymış. Ayrıca İthaki’nin sırt kalitesini, fiyatına oranla pek beğenmedim.
Kadı Sicillerini alır almaz fiyatı neredeyse 4’e katlandı. Amazon’un garip bir algoritması var. ![]()
İthakinin bir tane kaliteli basım kitabı yok maalesef. Yıllardır Tolkien kitaplarını karton baskısı dışında adam akıllı bir baskısını yapmıyor.